Tigaie adanca rotunda din fonta cu maner Lodge 20,3 cm L-5SK3 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • -40,00 lei
  • -20%

Tigaie adanca rotunda din fonta cu maner Lodge 20,3 cm L-5SK3

199,00 lei
299
159,00 lei Reducere 20%
rating Citește review-urile
L-5SK3
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

De dimensiuni ideale pentru prajit ochiuri sau chiar pentru fiert o mamaliguta, tigaia Lodge de 20,3 cm imbina forma fara varsta cu o functionalitate optima.

Bucataria voastra se va imbogati cu un instrument de gatit traditional odata cu achizitionarea acestei tigai Lodge L5SK3 de 20,3 cm din fonta! Producand asemenea vase de gatit din fonta inca din 1896, Lodge continua sa impresioneze printr-o dedicare fara precedent fata de calitate, tehnologie si angajatii sai. Aceasta tigaie in mod deosebit este perfecta pentru gatirea felurilor voastre de mancare preferate, dar si pentru servire ca atare – fonta rezistenta la tot felul de intrebuintari trece cu usurinta din cuptor pe masa, pentru o servire eficienta. Folositi-o pentru a sota alimentele, a le praji, fierbe sau coace. Poate fi folosita cu succes acasa, pe plita cu inductie, de ceramica, electrica sau cu gaz, in cuptor, pe gratar sau chiar la foc in aer liber.

Aceasta tigaie este perfecta pentru a asigura retentia caldurii si chiar incalzirea alimentelor. Si, deoarece vine de la Lodge gata asezonata, tigaia ofera un strat antiaderent natural, usor de curatat, care se imbunatateste prin folosiri repetate, ceea ce permite gatirea sanatoasa a alimentelor prin limitarea cantitatii de ulei necesare pentru gatit.

Poate fi folosita prin expunere la o diversitate de surse de caldura

In cuptorul de acasa, pe aragaz, pe gratar sau la focul de tabara. Tigaia poate fi utilizata cu expunere la diferite surse de caldura, inclusiv plite si cuptoare cu gaz, electrice, cu inductie sau din sticla ceramica. Atunci cand o folositi pe suprafete de sticla, aveti grija sa nu o deplasati prin alunecarea sa pe plita pentru ca exista riscul sa se zgarie suprafata. Fonta asezonata din productie poate fi, de asemenea, utilizata pe gratar cu carbuni sau la foc in aer liber. Incepeti incalzirea tigarii la o temperatura scazuta si cresteti treptat temperatura pana la un nivel mediu sau ridicat. Dupa ce terminati de gatit, nu uitati niciodata sa luati tigaia de pe plita.

Compania americana Lodge si-a perfectionat procesul de fabricare a vaselor de gatit rezistente, din fonta, in cursul a mai bine de un secol de experienta.

Patina neagra pe care i-o confera tigaii procesul de „asezonare“ din fabrica este, de fapt, ulei vegetal care a fost supus prelucrarii termice dupa ce tigaia a iesit din matrita individuala de nisip. Acest strat de ulei este o aplicare functionala, nu una de simpla cosmetizare.

Tigaia trece agatata prin pulverizatorul electrostatic si prin cuptoarele industriale, fiind supusa arderii la temperaturi foarte ridicate. Acest lucru ii permite uleiului sa patrunda profund in porii fierului, ceea ce genereaza un strat subtire de finisaj. Ca urmare a acestui tratament antiaderent, este posibil sa vedeti un punct de ulei la aparand la capatul de la manerul tigaii. Daca este vizibil, va putea fi indepartat prin frecare cu degetul, lasand in urma un punct maro. Nu va faceti griji, acolo nu este rugina, ci un punct din stratul antiaderent de culoare maro, indicand stadiul de conditionare a lacului. De fapt, aceasta este culoarea fontei supuse acasa acestui proces de „asezonare” prin folosirea sa repetata. Punctul acela maroniu se va face negru dupa mai multe utilizari.

  • Stratul antiaderent din fabrica face ca tigaia sa poata fi folosita imediat dupa cumparare.
  • O puteti folosi pe toate suprafetele de gatit, pe gratare si la focuri de tabara.
  • Poate fi introdusa in siguranta si in cuptor.
  • Puteti sota, gati in profunzime, praji sau coace alimentele.
  • Ideala in sezonul rece, atunci cand gatitul outdoor nu este la fel de accesibil.
  • Este produsa in SUA.

Utilizare si intretinere

  • Desi tigaia vine „precondimentata“ pentru a preveni lipirea alimentelor, gatitul da cele mai bune rezultate atunci cand tigaia este pulverizata sau acoperita cu un strat subtire de ulei vegetal inainte de utilizare.
  • Dupa gatire, recomandam curatarea sa cu o perie mai aspra de plastic si cu apa calda.
  • Nu se recomanda utilizarea detergentului de vase sau a masinii de spalat vase si agentii de curatare pe baza de detergenti nu ar trebui folositi deloc.
  • Uscati tigaia cu prosoape de hartie imediat dupa spalare si aplicati cu pensula un strat subtire de ulei cat tigaia inca isi pastreaza caldura de la gatit.
BRAND: Lodge  | SKU: L-5SK3  | PRODUCT ID: 1297  | EAN: 0075536300504
Tip alimentare
Gaz
Compatibilitate
Compatibil cuptor
Continut set/pachet
1 x Tigaie
Culoare
Negru
Diametru (cm)
20.3 cm
Forma
Rotund
Greutate (Kg.)
1.4 Kg
Material
Fonta
Numar de piese
1
Tip
Tigaie
Strat antiaderent
Da
Sursa de caldura
Gaz
Brand originar din
SUA
Tip vas
Fara capac
Tip maner (toarta)
Fix
Produs
Universala
Lungime
32.4 cm
Latime
22 cm
Inaltime
4.8 cm
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19
Necesita asamblare
Nu
Thermo-spot
Nu

2019 Fan-favorite recipes (1.37MB)

From breakfast and fried chicken to beef stew and deep dish pizza, we gathered your favorite 5 recipes of 2019.

Asezonare Lodge (559.19KB)

Lodge - Totul despre asezonare

How to Clean a Cast Iron Skillet
How to Clean a Cast Iron Skillet
How to Restore Rusty Cast Iron Cookware
How to Restore Rusty Cast Iron Cookware
Recomand cu drag
rating 5

Este o tigaie cum nu este niciuna de alt tip. Am utlilizat-o fara reasezonare (este asezonata de catre producator), am respectat instructiunile de curatare si depozitare. Excelenta pentru steak, friptura, carnati, mititei, oua si cam pentru tot ce se prajeste. Am cumparat de trei dimensiuni, toate sunt excelente, sunt f. multumita de ele. Livrarea a fost prompta si fara nicio problema. Multumesc Grill Market!

Tigaie Lodge
rating 5
Foarte bun produsul .
6 stars
rating 5
Este minunata, la fel ca celelalte produse Lodge pe care le avem. Este perfectă pentru o persoană.
Tigaia vietii (adica fonta; adica am vazut si la mamaie acum treijda ani; adica... unde Tefalu' nu-i, e elefantelul Lodge)
rating 5

Las aci o mica impresie, ca o datorie fata de soarta, care mi-a dat in ultima vreme ceva timp liber, si acum mult timp... tigaia. Am primit jucareaua asta mica si greuta acum vreo trei ani, daca nu mai bine. Am folosit-o in general pe fuga, mai mereu dimineata, la un ou ochi, la o friptura (e mica, incape un bot de carne), un hamburger, la un fenicul, in fine, la chestii fara pretentii. La ce o recomand: cam la ce povesteam mai sus plus ultra: ochiuri (dupa atita timp, inca nu se lipesc de ea); omleta: iese omogena, creste frumos, aramiu, nu se arde (daca nu esti idiot si nu dai focul mare), mai ales in cuptor, chestii fancy schmancy (dutch baby, spre pilda, care iese uniform si omogen), fondue (da, merge foarte bine), experimente tocanitiste minore (ai doar douazeci de centimetri pe care sa te desfasori), mici, dar curajoase, clatite (nu, n-ai sa le poti intoarce ca cu tefalu', dar nu se lipesc), chiar si seminte, dar sarea nu-i face bine. Instructiunile de ingrijire nu le-am urmat niciodata (sa nu faceti ca mine). Doar ca nu am spalat-o cu dero: am folosit apa fierbinte si peria de vase. sii am sters-o bine. Si arata ca atunci cind am folosit-o prima data. A, si arata ca-n filmele cu cowboy atirnata de cirlig pe perete. Dac-as putea, as pune o poza, dar nu pot. Pofta buna.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă