Tuburi din silicon Coghlans - C1950 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Tuburi din silicon Coghlans - C1950

299
109,00 lei
rating Niciun review
C1950
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Tuburi din silicon Coghlans - C1950

Aceste tuburi moi din silicon sunt ideale pentru orice deplasare in aer liber sau oriunde va va duce urmatoarea aventura. Gaura integrata le permite sa fie atasate in siguranta la o geanta sau rucsac cu ajutorul unei carabine (nu este inclusa) in cateva secunde. Sigure alimentar (FDA), 100% fara BPA , sunt suficient de robuste pentru a sta agatate de un rucsac si suficient de moi pentru a permite ca tot continutul sa fie stors. Capacul selector de diverse culori( transparent, verde, albastru)face usoara identificarea continutului, iar deschiderea mare face reumplerea rapida si usoara. Avand in vedere dimensiunile aprobate pentru transportul cu avionul, asigura check-in-uri fara griji. Dimensiune: 89ml.

Tuburile de calatorie din silicon de la Coghlan sunt fabricate din silicon de inalta puritate FDA, sunt ideale pentru multe lichide diferite, inclusiv articole de toaleta si produse alimentare. Siliconul este compatibil cu diferite lichide si geluri, insa unele substante nu sunt compatibile cu siliconul.

Pentru a va asigura ca lichidul sau gelul dorit sunt conforme cu siliconul, Coghlan recomanda testarea unei cantitati mici de lichid sau gel peste noapte inainte de utilizare. Lichidul este incompatibil cu siliconul daca se evapora sau se usuca la scurt timp dupa ce a fost introdus in tub. De asemenea, lichidul ar putea cauza scurgeri, modificarea formei sau culorii flaconului din silicon.

Tuburile nu sunt destinate depozitarii pe termen lung, deoarece lasarea lichidului sau gelului in interiorul tubului de silicon pentru perioade lungi de timp poate duce la uscarea sau schimbarea texturii in cazul depozitarii pe o perioada mai lunga de timp (mai mare de o luna).

Desi tuburile sunt anti-scurgere, Coghlan recomanda sa puneti intotdeauna tuburile dvs. de calatorie din silicon intr-o punga de plastic sigilata.

Lichide si gelurile care nu sunt recomandate pentru utilizarea in tuburile Coghlan's Silicone Travel: uleiuri, acizi puternici si alcali, alcool, apa aerata, seruri de par, apa oxigenata, produse caustice, produse inflamabile.

Lichide si gelurile care trebuie testate peste noapte inainte de utilizare: uleiuri esentiale, produse de protectie solara si lotuni de bronzare, produse pentru ingrijirea pielii, lichide de indulcire, lubrifianti personali.


Coghlan's nu este responsabil pentru alterarea sau modificarea tubului, lichidelor sau continuturilor pe care le-ar putea afecta. Utilizati cu prudenta. 

BRAND: Coghlan's  | SKU: C1950  | PRODUCT ID: 2885
Material
Plastic
Brand originar din
SUA
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19
Necesita asamblare
Nu

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă