Motocoase cu motor pe benzina FS 311 - 1

Motocoase cu motor pe benzina FS 311

FS 311
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Motocoase cu motor pe benzina FS 311 este o motocoasa usoara si puternica echipata cu motor 4-MIX de 1,9 CP si sistem anti-vibratii in 4 puncte.

Motocoasa STIHL FS 311 este un model profesional din gama motocositoarelor STIHL de mare putere destinate lucrarilor de curatare si intretinere a suprafetelor intinse de vegetatie salbatica.

Motocoasa STIHL FS 311 este echipata cu un motor puternic (1,9 CP) cu tehnologie 4-MIX, sistem profesional de amortizare in 4 puncte, decompresie automata, arbore rigid si maner multifunctional tip ghidon.

Fie ca doriti sa intretineti vegetatia dintr-o micro-ferma, o livada sau de pe malurile unui lac motocositoarea STIHL FS 311 este solutia pentru a termina treaba usor, repede si in siguranta.

Datorita sistemului antivibratii in 4 puncte si faptului ca poate fi echipata cu dispozitive de taiere multiple, motocoasa STIHL FS 311 este un utilaj de nadejde in orice situatie

Motocositoare STIHL FS 311 se livreaza echipata cu cutitul universal de defrisat cu 3 lame (DM 300-3). Optional se pot monta diferite cutite pentru iarba, discuri circulare pentru lemn si dispozitive de taiere cu fir.

Motocoasa STIHL FS 311 este proiectata pentru a fi robusta, fiabila si confortabila la utilizari indelungate.

Echipare si functii:

Motor STIHL 4-MIX: reduce consumul de carburant oferind un nivel de zgomot redus cu un cuplu de forta mare imbinand avantajele unui motor in 4 timpi cu cele ale unuia in 2 timpi. Se utilizeaza doar cu ulei de amestec STIHL HP Ultra!

Sistem anti-vibratii in 4 puncte: reduce transmiterea vibratiilor cauzate de motor si unealta taietoare rotativa catre manere pentru siguranta si un confort sporit al utilizatorului pe porioade mari de exploatare.

Ham pentru motocoasa STIHL Advance Plus: deosebit de ergonomic, confortabil si usor pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorului in timpul reprizelor lungi de cosit.

Sistem de decompresie automata: motorul motocoasei STIHL FS 311 are un ventil  de decompresie ce ajuta la o pornire mai usoara. O parte din presiunea din cilindru va „scapa” iar pornirea motorului va fi mai rapida.

Maner multifunctional: asigura oprirea motorului deosebit de simplu si sigur astfel incat mana utilizatorului ramane in permanenta pe manerul integrat in ghidonul motocoasei.

Maner ergonomic tip ghidon: permite o pozitie naturala a motocoasei in timpul cositului, putand fi reglat cu ajutorul suruburilor de strangere.

Maner ajustabil fara scule suplimentare: permite schimbarea pozitiei ghidonului fara a necesita o surubelnita sporind confortul utilizatorului.

Pompa de amorsare manuala: conceputa pentru o pornire mai rapida a motocoasei in special dupa perioade lungi in care utilajul nu a fost pornit.

Specificatii tehnice:

  • Cap taietor (dotare standard): Cutit de defrisat DM 300-3
  • Capacitate cilindrica: 36,3 cm cubi
  • Putere: 1,4/1,9  kW/CP
  • Tip motor: STIHL 4-MIX
  • Ulei de amestec recomandat: STIHL HP Ultra
  • Greutate (nealimentata, fara cutit si aparatoare): 7,2 kg
  • Lungime totala (fara cutit): 180 cm
  • Volum rezervor: 0,71 l
  • Arbore transmisie motor: reductor Tija rigida
  • Cap taietor cu fir (acc optional): AutoCut 46-2
  • Diametru max. fir de cosit: 2,7 mm

BRAND: Stihl  | SKU: FS 311  | PRODUCT ID: 3317  | EAN: 41802000594
Brand originar din
Germania
Produs
Motocoasa
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit

Manual FS 311 (2.52MB)

Manual de utilizare Stihl FS 311

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă