Gratar pe gaz Grandhall Elite GT4S-S si Stand insula cu arzator lateral - 1

A fost inlocuit cu modelul K05000324A-K01000295A

Standul insula cu arzator lateral Grandhall B17102650A impreuna cu gratarul incorporabil Grandhall Elite K04000202A formeaza un set complet de tip bucatarie pe gaz. Standul este alcatuit din doua dulapuri, conectate printr-o placa de metal. Dulapurile ofera suficient spatiu pentru depozitarea obiectelor folosite in timpul gratarului sau, de asemenea, pentru depozitarea unei butelii de gaz de maxim 11 kg. Standul vine echipat cu un arzator lateral incastrat cu o putere de 4.4 kW, mai mult decat suficienta pentru a prepara cele mai sofisticate mancaruri sau incalzirea sosurilor. Arzatorul este confectionat din otel inoxidabil, iar grila de fonta.

Uimitor, asa este gratarul pe gaz cu 5 arzatoare (4 inox + 1 infrarosu), incastrabil, gratare din inox Therma Core, Grandhall Elite GT4S-S K04000202A ce ofera o suprafata de gatit generoasa, de 80 x 45 cm, data de cele trei griluri din inox Therma Core + plita, fabricata din fonta emailata portelanata, pentru o curatare usoara si pentru prevenirea aderentei. Capacul gratarului este prevazut in interior cu o suprafata de incalzire, pe care puteti aseza alimentele deja gatite pentru a le mentine calde fara a le arde, in timp ce eliberati astfel si suprafata propriu-zisa de gatit, pentru a face loc altor alimente.

Cele 4 arzatoare din otel inoxidabil (la care se adauga cel infrarosu) sunt cu aprindere individuala, pe baza sistemului electric de aprindere din buton, si sunt controlate cu ajutorul butoanelor individuale aflate in partea din fata a gratarului. Prin inchidere, capacul fixat in balamale creeaza o zona de coacere (la fel ca un cuptor obisnuit), ceea ce diversifica gama de optiuni de gatire pe care o ofera acest model extraordinar. In interiorul capacului exista si un termometru pentru prepararea optima a alimentelor, prin controlul temperaturii.

Imbinand un finisaj stralucitor de inox finisat cu un aspect modern robust, care nu diminueaza cu nimic eleganta gratarului incastrabil Elite GT, beneficiind de un plus de rafinament conferit de estetica detaliilor, dar si de capacul din otel inoxidabil cu maner, este evident ca in cazul acestui model calitatea este sustinuta din perspective multiple.

Deoarece gratarul este prevazut cu un arzator cu infrarosu localizat posterior, care ajunge la temperaturi foarte ridicate in doar cateva minute, carnea se poate pregati in mod optim, capatand rapid o crusta imbietoare la exterior si pastrandu-si fragezimea si suculenta in interior. Gratarul se comporta fantastic si pe functia de rotiserie datorita temperaturilor ridicate care pastreaza, cum spuneam, fragezimea carnii la interior, transformand astfel preparatele rotisate intr-o adevarata delicatesa.

Arzatoarele sunt controlate individual prin butoanele elegante situate pe panoul frontal de comanda, alaturi de butonul de aprindere electrica. Aceasta dispunere a butoanelor va permite sa controlati usor temperatura zonei de gatit – indicatorul de temperatura situat in interiorul capacului va ajuta sa tineti totul sub supraveghere atenta.

  • 3 Grile din otel inoxidabil Therma Core de 45 x 20 cm
  • 4 Arzatoare principale ce cumuleaza 16,8 kW (4 x 4,2 kW)
  • 1 Plita reversibila din fonta portelanata de 45 x 20 cm
  • 1 Arzator ceramica infrosu pentru rumenit de 2,5 kW
  • Suprafata de gatit de 80 x 45 cm
  • Aparatori de flacara din otel emailat portelanat
  • Raft pentru gatire indirecta sau incalzire
  • Termometru in capac
  • Aprindere electrica usoara
  • Maner generos pentru capac
  • Dimensiuni gratar: 88 x 65 x 50 cm
  • Dimensiuni stand: 171 x 61 x 117 cm
  • Spatiu dedicat butelie in interiorul standului
  • Arzator lateral incastrat stand cu o putere de 4,4 kW
BRAND: Grandhall  | SKU: K04000202A-B17102650A  | PRODUCT ID: 2071  | EAN: 6427416017943
Tip alimentare
Gaz
Aprindere
Electrica
Capac
Da
Capacitate gatire (nr. persoane)
16 persoane
Culoare
Argintiu
Gratar sau plita din
Inox
Greutate (Kg.)
84 Kg
Material
Inox
Numar de arzatoare
5
Numar de gratare
3
Putere totală (kW)
23.7 kW
Putere arzatoare (kW)
4.2 kW
Putere arzător lateral (kW)
4.4 kW
Tip
Gratar pe gaz
Suprafata de gatire (cm)
80 x 45
Brand originar din
Australia
Termometru
Da
Produs
Mobil
Troller (roți transport)
Da
Lungime
88 cm
Latime
65 cm
Inaltime
50 cm
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da
Gratare pe gaz
rating 5

Am instalat gratarul ieri si astazi l-am testat prima data.

Sincer nu inteleg de ce anumiti oameni spun cum ca gratarul pe gaz nu se compara cu cel pe lemne.

Carnea a iesit perfect, arsa pe exterior, suculenta pe interior. Si totul a decurs mult mai rapid decat in cazul uni gratar pe carbuni.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă