Gratar pe gaz si aragaz portabil Cadac Carri Chef 50 8910-80-EU - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
Ridicare din magazin: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Livrare gratis

Gratar pe gaz si aragaz portabil Cadac Carri Chef 50 8910-80-EU

299
1.759,00 lei
rating Citește review-urile
8910-80-EU
Nou

Necesită montaj
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania
Modelul de gratar si aragaz portabil Carri Chef de la Cadac este un gratar cu gaz de tipul all-in-one (multifunctional) de lux, cu o suprafata generoasa de gatit, cu diametrul de 46 cm.

Arzatorul de putere mare din otel inoxidabil, impreuna cu aprinderea de tip piezo, va garanteaza ca obtineti temperatura dorita de gatire. Cu capacul este inchis, creati un mediu de gatire ca de cuptor, ideal pentru a coace aluaturi sau a pregati o tocana. Grila pentru gratar este prevazuta cu strat CADAC de tip  GreenGrill; acest strat de ceramica fara PFOA (acid perfluorooctanic) garanteaza o gatire mai sanatoasa, mai curata si mai prietenoasa cu mediul inconjurator. Datorita dispozitivului de distribuire a caldurii integrat sub grila pentru gratar, caldura este distribuita uniform pe intreaga suprafata de gatit.

A fost luat in considerare si aspectul curatarii cu usurinta a grillului; scoateti doar suprafetele de gatit componente si curatati-le cu apa si cu detergent de vase.

Picioarele din aluminiu ale modelului Carri Chef sunt usor de desurubat si de compactat. Tava de condimente pozitionata in partea de jos, la nivelul picioarelor gratarului, ofera spatiu suplimentar pentru gatit si ii confera gratarului robustete si stabilitate suplimentare.

Gratarul este usor de asamblat, de curatat si de depozitat in husa de transport furnizata, ceea ce face ca acest model sa devina gratarul ideal atat pentru casa, cat si pentru a-l lua cu dvs. in vacanta.

Carri Chef BBQ / Plancha este echipat cu un suport pentru oale, cu plancha de gratar si cu capac. Pentru a spori placerea gatitului, Carri Chef poate fi personalizat cu multe accesorii optionale, cum ar fi o piatra de pizza sau o tigaie de paella - astfel veti avea mereu la dispozitie gratarul ideal!

Nota: butelia de gaz, regulatorul de presiune si / sau sistemul Power Pak de la nu sunt incluse.

Specificatii:

  • Capacul este echipat cu maner rezistent la caldura
  • Aprindere de tip piezo cu aprindere automata cu buton
  • Plancha de gratar confectionata din aluminiu, pentru o distributie optima a caldurii si rezultate excelente de gatire
  • Capac cu strat din portelan, cu deflector de caldura din otel inoxidabil
  • Picioare din aluminiu, usor de manevrat, desurubat, compactat
  • Husa de transport inclusa
  • Sunt incluse un suport pentru oale, plancha de gratar si un capac
  • Greutate aproximativa: 310,5 kg
  • Putere totala: 3,7 kW
  • Consum mediu de gaz: 270 g/h
  • Presiune medie de functionare: 28-37 mBar
  • Dimensiuni: 70 cm diametru x 93 cm inaltime
  • Suprafata de gatire: 46 cm diametru

Majoritatea suprafetelor de gatit CADAC sunt prevazute cu strat de acoperire de tip „GreenGrill”. Acest strat ceramic este realizat din materiale organice si nu contine substante toxice. GreenGrill de la CADAC este mult mai rezistent decat un strat antiaderent normal. Rezista la temperaturi mai ridicate, distribuie si retine mai bine caldura, astfel incat scade si consumul in timpul procesului de gatire la gratar. Suprafetele de gatit sunt foarte usor de curatat cu apa si putin detergent de vase.

Caracteristici strat ceramic GreenGrill de la CADAC:

Fara toxine: In timpul fabricarii si utilizarii, suprafetele traditionale acoperite cu PTFE (politetrafluoroetilena) degaja substante toxice daunatoare. Suprafetele acoperite cu ceramica nu elibereaza astfel de substante. Grilele ceramice de la Cadac sunt fabricate si pot fi utilizate fara a elibera vreodata substante toxice, ceea ce le face sigure pentru toata lumea, din procesul de productie a lor pana la utilizarea domestica.

Conductivitate: O grila ceramica conduce caldura mult mai eficient decat omologul sau din PTFE, ceea ce inseamna; maxim trei minute de preincalzire, timpi de gatire mai rapizi si, cel mai important, un consum mai mic de gaz.

Usurinta de curatare: Apa calda cu detergent de vase si un burete moale vor fi suficiente. Sau, pur si simplu puneti grila de gatit in masina de spalat vase.

Caracter ecologic: Nu numai ca ceramica nu foloseste substante toxice, dar procesul de fabricatie presupune si un consum redus de energie, injumatatind astfel emisiile de CO2a.

BRAND: Cadac  | SKU: 8910-80-EU  | PRODUCT ID: 3125  | EAN: 6001773111591
Tip alimentare
Gaz
Brand originar din
Africa de Sud
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da
CADAC - CARRI CHEF 2/50
CADAC - CARRI CHEF 2/50
Cadac Carri Chef 2 Combo Review
Cadac Carri Chef 2 Combo Review
CADAC GreenGrill Ceramic Coating
CADAC GreenGrill Ceramic Coating
Looking after your Cadac Green Grill Ceramic Cooki
Looking after your Cadac Green Grill Ceramic Cooki
CADAC CARRI CHEF 2
CADAC CARRI CHEF 2
Ok
rating 5

Foarte bun. De preferat sa fie folosit cu folie antiaderenta pentru o utilizare indelungata.

Excelent
rating 5
Un produs combo excelent pentru gătitul in aer liber. 5 stele.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă