Gratar electric negru Black+Decker 1000 W - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Doar online

Gratar electric negru Black+Decker 1000 W

299
205,00 lei
rating Niciun review
BXGR1000E
Nou
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Grill-ul electric Black+Decker este ideal pentru prepararea meselor rapide si calde. Cu 1000 W putere, mini gratarul portabil se incalzeste rapid, ceea ce permite atingerea temperaturii optime in cel mai scurt timp.

Gratarul este dotat cu 2 placi cu o suprafata de gatit de 23 x 14.5 cm, potrivita pentru 2 sandvisuri. Placile distribuie caldura uniform pe intreaga suprafata a alimentelor, iar  placa superioara a gratarului se auto-regleaza si isi ajusteaza automat inaltimea si inclinarea, in functie de dimensiunile alimentelor. Suprafata antiaderenta a placilor nu va permite ca alimentele sa se lipeasca si va prepara rapid retete variate de sandvisuri calde si delicioase, cu o crusta crocanta. Aceasta se poate intretine si curata usor, cu o laveta moale.

Partea superioara a gratarului este prevazuta cu maner ergonomic termorezistentsistem de blocare pentru siguranta si indicator luminos. De asemenea, gratarul este dotat cu tava detasabila, ideala pentru scurgerea grasimii in exces. Designul elegant cu finisaj din inox mat integreaza gratarul electric in orice decor de bucatarie, clasic sau modern.


Detalii produs

Dimensiune placi: 23 x 14.5 cm

BRAND: Black + Decker Appliances  | SKU: BXGR1000E  | PRODUCT ID: 3594  | EAN: 8432406680050
Tip alimentare
Electric
Tip
Gratar electric
Brand originar din
SUA
Produs
Fix
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă