Mancaruri delicioase pentru toti. 250 de retete usoare pentru intregul an, Martha Stewart - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Mancaruri delicioase pentru toti. 250 de retete usoare pentru intregul an, Martha Stewart

299
59,00 lei
rating Niciun review
9786067105070
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Pentru ca schimbarile de temperatura ne afecteaza atat felul in care gatim, cat si ceea ce gatim, retetele din aceasta carte sunt ordonate dupa anotimpuri.

Astfel, primavara veti putea pregati mancaruri care nu presupun prea mult timp petrecut in jurul aragazului: salate servite drept fel principal, pui sau somon posat; vara veti putea frige rapid pe gratar cei mai buni burgeri sau veti putea prepara sosuri pentru paste numai din ingrediente proaspete; toamna este anotimpul supelor groase si satioase si al carnurilor bine inabusite; iarna va ofera ocazia sa pregatiti cate un singur fel de mancare satios, fripturi sau tocanite delicioase. Iar la finalul cartii exista un capitol care reuneste retete de baza ce va vor fi de folos tot anul, cum ar fi risotto, cuscus sau pui la cuptor. Nu va ramane decat sa va hotarati asupra careia sa va opriti. Indiferent cat de ocupati suntem, la sfarsitul zilei ne dorim niste mese proaspete, pline de savoare, pe care le putem pregati usor. Si ne dorim sa avem o sumedenie de optiuni, retete cu ingredientele noastre preferate sau cu produse excelente gata preparate. In aceasta carte veti gasi toate aceste lucruri: 250 de retete usoare pentru mese delicioase, usor de gatit in orice zi a saptamanii, in orice moment al anului. „Sper ca aceasta carte sa devina cel mai bun prieten al vostru in bucatarie.” (Martha Stewart)
BRAND: ART  | SKU: 9786067105070  | PRODUCT ID: 3726  | EAN: 9786067105070
Tip
Carte
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă