

Orar magazin - Șos. Gheorghe Ionescu-Sisești nr. 226, Sect. 1
Luni-Vineri: 1000-2000 | Sâmbătă: 1000-1600
Sună: 0724 862 861
Modelele de afumătoare Char-Broil Digital Smoker 140722 și 140908 pot genera scurgeri de curent electric, prezentând riscul de electrocutare.
Deși era sâmbătă am reușit să procur grătarul dorit, ajutat de sfaturile utile ale reprezentantului firmei. Mulțumiri pentru răbdare și profesionalism.
Adrian Bunoiu 12/03/2020
Imi doream de multa vreme un ceaun olandez din fonta, cu capac. Sunt foarte multumit de servicii si calitatea ceaunului.
Dan Mihalache 06/03/2020
Grill Market își propune să fie un partener de încredere în piața de produse destinate petrecerii timpului în aer liber, alături de familie și prieteni și, în acest sens, ce tip de produs este mai potrivit pentru astfel de activități dacă nu grătarul […]
Barbecue sauces, rubs, and marinades are every griller’s secret weapon—the flavor boosters that give grilled food its character, personality, depth, and soul.
Steven Raichlen, America’s “master griller” (Esquire), has completely updated and revised his bestselling encyclopedia of chile-fired rubs, lemony marinades, buttery bastes, pack-a-wallop sauces, plus mops, slathers, sambals, and chutneys. It’s a cornucopia of all the latest flavor trends, drawing from irresistible Thai, Mexican, Indian, Cajun, Jamaican, Italian, and French cuisines, as well as those building blocks from America’s own barbecue belt.
There are over 200 recipes in all, including a full sampler of dinner recipes using the sauces. And the book now has full-color photographs throughout. It’s the essential companion cookbook for every at-home pitmaster looking to up his or her game.
Steven Raichlen este autorul celui mai bine vandut titlu de gen conform topului New York Times, seria culinara Barbecue! Bible®, care include noile titluri Barbecue Sauces, Rubs & Marinades, Project Smoke, The Barbecue Bible si How to Grill. Castigatoare a 5 premii James Beard si a 3 premii IACP, cartile sale au fost traduse in 17 limbi. Printre emisiunile sale de televiziune se numara seria PBS Steven Raichlen numita „Project Smoke”, „Primal Grill ”si „Barbecue University”, dar si seria in limba franceza „Les Incontournables du BBQ” si „Le Maitre du Grill”. Raichlen a colaborat cu New York Times, Esquire si cu toate revistele culinare; tine cursuri in sali arhipline in stil Barbecue University la Broadmoor in Colorado Springs. In 2015, a fost inclus in Barbecue Hall of Fame.