Franklin Barbecue (A Meatsmoking Manifesto), Aaron Franklin, Jordan Mackay - 1

Franklin Barbecue (A Meatsmoking Manifesto), Aaron Franklin, Jordan Mackay

9781607747208
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Ghidul complet de pregatire pe gratar a carnii in general, si a pieptului in special, de la cel mai apreciat maestru culinar american in arta gratarelor si proprietarul foarte popularului restaurant Franklin Barbecue din Austin.

Cand Aaron Franklin si sotia lui, Stacy, au deschis un mic gratar mobil pe o autostrada din Austin, Texas, in 2009, nu aveau nici cea mai vaga idee in ce s-au bagat. In prezent, Franklin Barbecue s-a transformat in cel mai popular si mai apreciat de critici resturant de profil din America (daca nu chiar din lume) - si Franklin este castigatorul tuturor premiilor semnificative in domeniu.

In mult asteptata carte a lui de debut, Franklin si coautorul Jordan Mackay dezvaluie secretele din spatele pregatirii unui gratar cu adevarat nemaipomenit si ne impartasesc cunostintele pe care le-au adunat in ani de practica. Franklin Barbecue este un titlu de referinta pentru iubitorii gratarelor, cu capitole dedicate construirii sau personalizarii propriului sistem de afumare a carnii, aprinderii si intretinerii focului potrivit, aprovizionarii cu carne de calitate superioara si, bineinteles, gatirii celui mai delicios gratar, ceva ce n-ati crezut vreodata posibil sa va iasa din maini.

„Aaron Franklin face cel mai bun gratar pe care l-am mancat vreodata si care merita toata asteptarea pregatirii lui minutioase. Activitatea si ideile sale exprima un nivel de angajament si expertiza cu adevarat rar. Odata cu volumul Franklin Barbecue, el ne dezvalui majoritatea secretelor sale, punand capat unei lungi asteptari in acest sens din partea iubitorilor gratarelor.“ - Anthony Bourdain

„Credeam ca Aaron Franklin este un geniu, date fiind ascensiunea lui de la grataristul anonim din spatele casei, la regele recunoscut al genului din Texas, stilul lui nemaipomenit de a pregati carnea, care ii face pe oamenii altminteri normali si rationali, inclusiv pe mine, sa stea ore intregi la coada ca sa se delecteze cu o bucatica si insistenta lui asupra faptului ca un gratar cu adevarat memorabil nu se face din minuni, ci mai degraba din munca sustinuta. A scris, apoi, aceasta carte in care ne dezvaluie majoritatea secretelor sale. Acum absolut toata lumea, si eu, si voi, dar si cei care n-ar fi putut frige nici banalul piept de pui, vom putea pregati gratare savuroase. Ceea ce face ca autorul cartii sa nu mai fie un geniu, ci un fel de zeu.“ - Andrew Knowlton, editorialist la sectiunea restaurante si bauturi pentru revista Bon Appetit

„Un adevarat geniu, Aaron Franklin ne dezvalui acum revelatiile un adevarat maestru in arta gratarelor, informatii care, in caz contrar, nu ar fi putut fi acumulate decat dupa nopti intregi petrecute langa foc, testand permanent carnea pentru a verifica in ce masura s-a facut sau nu. Cartea aceasta schimba regulile jocului: cititi-o, si veti avea surpriza sa constatati ca stilul de a pregati gratare a cunoscut peste noapte o substantiala imbunatatire!“ - Adam Perry Lang, maestru gastronom si autorul cartii Serious Barbecue

Aaron Franklin este originar din Bryan, Texas, si coproprietar si cofondator (impreuna cu sotia sa, Stacy) a restaurantului Franklin Barbecue, pe care l-au inaugurat in 2009 si care a castigat, de atunci, multe premii, inclusiv premiul pentru „Cel mai bun gratar din Texas“ acordat de catre Texas Monthly si pentru „Cel mai bun gratar din America“, de la Bon Appetit. Franklin este, de asemenea, gazda seriei PBS intitulate BBQ with Franklin. El si Stacy traiesc in Austin impreuna cu fiica lor, Vivian.

Jordan Mackay este critic de vinuri si spirtoase pentru revista San Francisco si coautor al cartii Secrets of the Sommeliers, distinse cu premiul James Beard. Locuieste in San Francisco.

BRAND: Ten Speed Press  | SKU: 9781607747208  | PRODUCT ID: 1461  | EAN: 9781607747208
Tip
Carte
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă