Weber's Real Grilling: Over 200 Original Recipes Paperback, Jamie Purviance - 1

Weber's Real Grilling: Over 200 Original Recipes Paperback, Jamie Purviance

9780376020468
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Pentru gatitul si divertismentul de ultima generatie, la cine  sa te intorci mai bine decat la autoritatea cea mai importanta din domeniul gratarului? Odata cu expertii de la Weber care va introduc in elementele de baza, veti fi innebuniti in cel mai scurt timp.

Peste 250 de retete va arata cu ajutorul fotografiilor si prin indrumari simpu de urmat, cum sa pregatiti cele mai gustoase preparate la gratar. Si da, odata ce au luat parte la rezultatele impresionante ale abilitatilor tale de bucatar, prietenii si familia ta vor ceda tainelor tale de expert, iar atunci le vei spune ca: "Totul e în tehnica."

Jamie Purviance este unul dintre expertii americani de top in gratare si maestrul genului pentru Weber. Dupa absolvirea Universitatii Stanford si a Institutului Culinar din America (cu distinctie), a scris mai multe carti de bucate care s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume. Printre titlurile sale recente se mai numara Weber's Way to Grill (finalista a premiului James Beard), Weber’s Smoke si Weber's New Real Grilling, toate fiind incluse in lista de bestselleruri conform topului New York Times.

BRAND: Hamlyn - Octopus Publishing Group  | SKU: 9780376020468  | PRODUCT ID: 1384  | EAN: 9780376020468
Tip
Carte
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă