Weber's Way to Grill: The Step-By-Step Guide to Expert Grilling, Jamie Purviance - 1

Weber's Way to Grill: The Step-By-Step Guide to Expert Grilling, Jamie Purviance

9780376020598
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Cu sfaturi si perspective indispensabile pentru imbunatatirea fiecarui pas al drumului, Weber's Way to Grill  este o carte "all-in-one" in fiecare aspect al gatitului in aer liber. Nu numai ca explica in amanunt retetele, ci le arata cititorilor cu sute de fotografii color exact cum sa obtina cele mai bune rezultate de fiecare data.
Fiecare capitol ia cititorii prin tehnici de succes pentru imbunatatirea gatitul la gratar. Alaturi de retete, cititorii vor gasi variatii privind tot felul de metode de gratar, condimente și sosuri. Aceasta carte contine sute de fotografii care arata pas cu pas fiecare moment important in procesul de gatit.

Jamie Purviance este unul dintre expertii americani de top in gratare si maestrul genului pentru Weber. Dupa absolvirea Universitatii Stanford si a Institutului Culinar din America (cu distinctie), a scris mai multe carti de bucate care s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume. Printre titlurile sale recente se mai numara Weber's Way to Grill (finalista a premiului James Beard), Weber’s Smoke si Weber's New Real Grilling, toate fiind incluse in lista de bestselleruri conform topului New York Times.

BRAND: Hamlyn - Octopus Publishing Group  | SKU: 9780376020598  | PRODUCT ID: 1383  | EAN: 9780376020598
Tip
Carte
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă