9789736759611
Produs nou
Fragede si delicate, carnurile albe sunt tot mai apreciate in meniul cotidian: mielul, iedul, pasarile, porcul si vitelul se pot prepara in fel si chip. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta variate modalitati de preparare a carnii albe. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea „Sfaturi utile“ pentru alegerea, taierea si tehnicile de baza in gatitul carnii si va indruma in prepararea unor feluri apetisante si pline de savoare. In plus, sunt mentionate vinuri straine sau romanesti potrivite fiecarei retete.
Acest produs nu mai este în stoc
O singură bucată în stoc!
Data disponibilității:
Produs | Carte |
Tara de origine | Romania |
Transport | 11 RON |
Garantie | 1 luna |
Timp livrare | NO |
Tip coperta | Brosata (Paperback) |
Numar pagini | 142 pagini |
Limba | Romana |
Data aparitiei | octombrie 2010 |
Editura | Litera |
Tava gratar 35 cm Landmann 255
39 RON
Mult indragita de gurmanzi, carnea rosie,...
11 RON
O colectie fantastica, alcatuita din 52 de...
124 RON
Accesoriu prajire peste 4 bucati, 42x9cm Landmann
29 RON