Veg. Preparate usoare & delicioase pentru toti, Jamie Oliver - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Veg. Preparate usoare & delicioase pentru toti, Jamie Oliver

299
120,00 lei
rating Niciun review
9786064407290
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Jamie Oliver va propune o carte fara bariere – doar cu retete foarte gustoase, usoare, ieftine si la indemana, cu legumele in rolul principal.

Jamie Oliver, unul dintre cei mai iubiti si cititi bucatari din lume, se intoarce cu idei pentru cele mai savuroase preparate vegetale. Cu totii incercam sa includem cat mai multe legume in alimentatie, fie pentru a ne imbunatati sanatatea, fie pentru a reduce costul hranei sau a proteja planeta. Inspirat de diversitatea si ingeniozitatea bucatariilor de pretutindeni, Jamie Oliver prezinta o gama larga de mancaruri usor de preparat, create din dorinta de a pune in valoare umila, dar uimitoarea LEGUMA. Daca doriti sa adoptati un stil de viata vegan, sa luati o pauza de la carne doua zile pe saptamana sau daca, pur si simplu, doriti sa incercati arome noi si surprinzatoare, aceasta carte este pentru voi!
BRAND: Curtea Veche Publishing  | SKU: 9786064407290  | PRODUCT ID: 3714  | EAN: 9786064407290
Tip
Carte
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă