Retete pentru orice anotimp, Gordon Ramsay Mărește

Retete pentru orice anotimp, Gordon Ramsay

9786063304217

Produs nou

Aceasta carte intruchipeaza unul dintre principiile artei culinare a celebrului maestru bucatar britanic: intotdeauna, numai ingrediente proaspete. Fiecare capitol este dedicat unuia dintre cele patru anotimpuri si introduce ingredientele-cheie ale sezonului, in combinatii care le valorifica prospetimea si savoarea.

Savureaza 100 de retete apetisante si inovatoare!

„O celebrare sincera a darniciei naturii in fiecare anotimp, un ghid util pentru a afla ce este bun si cand.“ – Anthony Bourdain

„Un deliciu culinar plin de culoare.“ – USA Today

Mai multe detalii

O singură bucată în stoc!

80 RON

Gordon Ramsay este unul dintre cei mai apreciati maestri bucatari din lume. Bunul lui renume este confirmat de cele douasprezece stele Michelin acordate restaurantelor sale din Londra si din New York. Incepand din anul 2001, pentru preparatele sale excelente, restaurantul lui Ramsay din Chelsea a primit in mod constant trei stele Michelin. Extravagantul maestru bucatar britanic este gazda unor emisiuni de televiziune de succes: Cosmar in bucatarie, Cu F de la Fantastic si Curs de gatit superior cu Gordon (Paprika TV). Printre bestsellerurile sale se numara si Bucataria lumii (Litera, 2010), Meniul perfect (Litera, 2011), Secretele lui Gordon Ramsay (Litera, 2014).

ProdusCarte
Tara de origineRomania
Transport11 RON
Garantie1 luna
Timp livrare1 zi lucratoare
AutorGordon Ramsay
Tip copertaBrosata (Paperback)
Numar pagini224 pagini
LimbaRomana
Data aparitieimai 2016
EdituraLitera