

Orar magazin - Șos. Gheorghe Ionescu-Sisești nr. 226, Sect. 1
Luni-Vineri: 1000-2000 | Sâmbătă: 1000-1600
Sună: 0724 862 861
Modelele de afumătoare Char-Broil Digital Smoker 140722 și 140908 pot genera scurgeri de curent electric, prezentând riscul de electrocutare.
Deși era sâmbătă am reușit să procur grătarul dorit, ajutat de sfaturile utile ale reprezentantului firmei. Mulțumiri pentru răbdare și profesionalism.
Adrian Bunoiu 12/03/2020
Imi doream de multa vreme un ceaun olandez din fonta, cu capac. Sunt foarte multumit de servicii si calitatea ceaunului.
Dan Mihalache 06/03/2020
Grill Market își propune să fie un partener de încredere în piața de produse destinate petrecerii timpului în aer liber, alături de familie și prieteni și, în acest sens, ce tip de produs este mai potrivit pentru astfel de activități dacă nu grătarul […]
Insusiti-va arta si tehnica gratarului!
Carnea la gratar, dar si sosurile si marinatele care ii confera identitate si aroma ؘ– aceasta este satisfactia primordiala pe care maestrul gastronom Lex Taylor ne-o ofera prin explorarea artei gatirii alimentelor la foc. Grill Fire ne pune la dispozitie ceva mai mult decat o simpla colectie de retete: Taylor le dezvaluie cititorilor tehnici esentiale de gatit pe gratar, dar si trucuri pentru transformarea gratarului in aer liber intr-o adevarata sarbatoare, in care niste aripioare de pui, de pilda, vor face deliciul prietenilor flamanzi. Alaturi de variantele apetisante de burger si hot-dog, retetele sale imbietoare, cu influente globale, variaza de la preparatele japoneze pana la cele mexicane, de la cotletele de porc caramelizate pana la preparatele exotice din peste. Asa ca aprindeti focul si haideti sa gatim!
Lex Taylor este un maestru gastronom care a gazduit evenimente de BBQ si a administrat restaurante si baruri foarte populare in New York timp de 15 ani, pregatind specialitati la gratar in stilul clasic american, dar si cu influente din directia tehnicilor culinare pe care le-a deprins in calatoriile sale in Caraibe, Africa, Asia si in Orientul Mijlociu, dar si din faptul de a gati aproape oriunde, de la satele de pescuit mexicane pana la asezarile vanatoresti ale inuitilor. Preocuparile sale nu exclud nici pregatirea mirodeniilor, a muraturilor, a carnatilor, fabricarea de cutite si activitatile de camping. Lex a castigat concursul „The Next Great Burger“ de la Esquire TV cu o reteta de burger fript in profunzime, tipica pentru New Orleans. Lex locuieste in Ossining, NY.