

Orar magazin - Șos. Gheorghe Ionescu-Sisești nr. 226, Sect. 1
Luni-Vineri: 1000-2000 | Sâmbătă: 1000-1600
Sună: 0724 862 861
Modelele de afumătoare Char-Broil Digital Smoker 140722 și 140908 pot genera scurgeri de curent electric, prezentând riscul de electrocutare.
Deși era sâmbătă am reușit să procur grătarul dorit, ajutat de sfaturile utile ale reprezentantului firmei. Mulțumiri pentru răbdare și profesionalism.
Adrian Bunoiu 12/03/2020
Imi doream de multa vreme un ceaun olandez din fonta, cu capac. Sunt foarte multumit de servicii si calitatea ceaunului.
Dan Mihalache 06/03/2020
Grill Market își propune să fie un partener de încredere în piața de produse destinate petrecerii timpului în aer liber, alături de familie și prieteni și, în acest sens, ce tip de produs este mai potrivit pentru astfel de activități dacă nu grătarul […]
Alege sa mananci sanatos! Uita ideile preconcepute! Sa prepari singur un burger este o provocare!
Fii convins ca este sanatos si chiar mai gustos decat cel de la fast-food. De la cel traditional cu carne de vita, la burgerul cu pui, la cel cu peste sau cel vegetarian, printre cele 50 de retete propuse... oricine poate gasi ceva pe plac.
Burgerii, o pasiune!
„Hamburger", „burger" sau „chiftea prajita": sunt doar cateva dintre numele sub care este cunoscut acest sandvici facut dintr-o chiftea turtita. Desi s-a raspandit in toata lumea din Statele Unite, denumirea hamburgerului are o origine europeana. Se spune ca acesta era la inceput un medalion de vita (sau un carnat de vita) gatit in unt si servit pe o bucata de paine bine condimentata, care se servea in portul din Hamburg ca gustare pentru marinari... Datorita imigrantilor care au parasit tarmurile Germaniei, aceasta chiftea a cucerit America! Hamburgerul a fost imbogatit si modificat, dar nu si-a pierdut niciodata identitatea.
Astazi, retetele sale variaza de la cele traditionale la cele mai creative si alternative. De la o gustare rapida, a devenit un pranz adevarat si satios.
Succesul burgerilor se datoreaza, cu siguranta, usurintei cu care se prepara si combinatiei gustoase de paine, carne, diverse tipuri de legume, branza topita si sosuri... Rezultatul final poate deveni un adevarat caleidoscop de arome, care se imbina pentru a da nastere la ceva nou de fiecare data, desi ingredientele de baza sunt deseori asemanatoare.