How to Grill: The Complete Illustrated Book of Barbecue Techniques, A Barbecue Bible! Cookbook, Steven Raichlen - 1

How to Grill: The Complete Illustrated Book of Barbecue Techniques, A Barbecue Bible! Cookbook, Steven Raichlen

9780761120148
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Castigatorul premiului IACP (International Association of Cooking Schools) in domeniul titlurilor culinare, How to Grill este „ghidul complet pentru toti pasionatii gratarelor, de la incepatorul declarat pana la cel mai sofisticat maestru gastronom“ (Tom Colicchio).

O carte culinara cu fotografii color, How to Grill abordeaza esenta artei gratarelor printr-o prezentare etapizata a metodelor de gatit, folosindu-se si de text, si de imagini. Avand mai mult de 1000 de fotografii color, How to Grill prezinta 100 de tehnici in domeniu, de la modul de a face focul pe trei niveluri pana la modul de a gati la gratar coaste, o friptura bine rumenita, muschiuleti de porc sau piept de pui.

Sunt prezentate tehnici de frigere a coastelor, de gatire a burgerului perfect, de rotisare a unui pui intreg, de prajire a unui peste; de preparare a pizzei pe gratar, a crustaceelor, a legumelor, a branzei tofu, a fructelor si asa mai departe.

Tehnicile sunt exemplificate prin mai mult de 100 de retete noi - coaste de vita cu mirodenii chinezesti, file de somon cu glazura de mustar, scoici invelite in prosciuto, cu rozmarin – si prin sute de sfaturi specifice artei culinare a gratarelor.

Steven Raichlen este autorul celui mai bine vandut titlu de gen conform topului New York Times, seria culinara Barbecue! Bible®, care include noile titluri Barbecue Sauces, Rubs & Marinades, Project Smoke, The Barbecue Bible si How to Grill. Castigatoare a 5 premii James Beard si a 3 premii IACP, cartile sale au fost traduse in 17 limbi. Printre emisiunile sale de televiziune se numara seria PBS Steven Raichlen numita „Project Smoke”, „Primal Grill ”si „Barbecue University”, dar si seria in limba franceza „Les Incontournables du BBQ” si „Le Maitre du Grill”. Raichlen a colaborat cu New York Times, Esquire si cu toate revistele culinare; tine cursuri in sali arhipline in stil Barbecue University la Broadmoor in Colorado Springs. In 2015, a fost inclus in Barbecue Hall of Fame.

BRAND: Workman Publishing  | SKU: 9780761120148  | PRODUCT ID: 1295  | EAN: 9780761120148
Tip
Carte
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

Preview How to Grill (1.59MB)

Preview How to Grill: The Complete Illustrated Book of Barbecue Techniques, A Barbecue Bible! Cookbook, Steven Raichlen

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă