Tratament apa potabila in 2 pasi Coghlans C9586 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Tratament apa potabila in 2 pasi Coghlans C9586

299
114,00 lei
rating Niciun review
C9586
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Tratamentul pentru purificarea apei contine 2 flacoane, germicid si neutralizatorul si sunt destinate dezinfectarii de urgenta a apei.Nu trebuie utilizate in mod continuu, doar in regim de urgenta pe timp scurt sau limitat. Trateaza pana la 25 litri de apa. Este un compus pe baza de iod (fara clor ), este usor de folosit si nu are gust neplacut.

Pasul 1: Adaugati 2 comprimate de germicid la un sfert de litru de apa si lasati capacul usor desfacut pentru a permite eliminarea surplusului de apa. Asteaptati 5 minute. Agitati recipientul pentru a permite filetului capacului să fie umezit, apoi strangeti capacul. Asteptati 30 de minute inainte de a bea.

Pasul 2: Comprimatele de neutralizare sunt destinate utilizarii după ce apa a fost tratata cu tabletele germicide. Asteptati cel putin 30 de minute dupa adaugarea comprimatelor inainte de a utiliza tabletele de neutralizare. Adaugarea tabletelor de neutralizare inainte de 30 de minute poate permite bacteriilor daunatoare sa ramana in apa de baut. NU ADAUGATI TABLETELE GERMICIDE DE URGENTA SI TABLETELE DE NEUTRALIZARE IN ACELASI TIMP. Adaugati 2 comprimate de neutralizare la sfertul de litru de apa. Se agita bine recipientul. Asteptati 3 minute inainte de a bea. Tabletele nu trebuie sa se dizolve complet pentru a fi eficiente. PASTRATI TABLETELE USCATE.

Termen de valabilitate:

  • Nedeschis - 4 ani de la data fabricatiei.
  • Deschis - 1 an de la data deschiderii sau daca incep sa se decoloreze.

Contin: 50 pastile germicide si 50 pastile pentru neutralizare.

NOTA IMPORTANTA:

Pastilele de tratare a apei potabile de la Coghlan sunt produse inregistrate de catre Agentia pentru Protectia Mediului din Statele Unite (EPA) si sunt etichetate pentru a fi utilizate ca produs de purificare a apei. Acest produs nu trebuie utilizat pentru expunerea la radiatii sau pentru orice alta utilizare care nu este conforma cu instructiunile de etichetare anuntate. Nerespectarea acestei prevederi este ilegala in temeiul Legii federale.

DEPOZITARE SI ELIMINARE: Depozitati intr-un loc uscat la rece. Nu reutilizati sau reumpleti acest recipient. Puneti in cosul de gunoi sau oferta pentru reciclare, daca este disponibila. Daca flaconul este umplut partial: sunati la agentia locala de deseuri solide pentru instrucțiuni de eliminare.

DECLARAȚII PRECAUTICE: RISCUL PENTRU UMAN ȘI ANIMALE DOMESTICE.

Atentie: Evitati contactul cu ochii. Va provoca iritarea severa a ochilor si a membranelor mucoase. Daunator daca e inghitit. Spalati-va bine mainile cu apa si sapun dupa manipulare si inainte de a manca, bea sau utilizati tutun.

In cazul contactului cu ochii: tineti ochii deschisi si clatiti incet si usor cu apa timp de 15-20 minute. Indepartati lentilele de contact, daca exista, dupa primele 5 minute, apoi continuati clatirea. In caz de inghitire: apelati imediat un centru de control al otravurilor sau un medic pentru sfaturile de tratament. Nu provocati varsaturi decat dacă au fost anuntate de un centru de control al otravurilor sau de un medic. Nu administrati nimic unei persoane inconstiente.

BRAND: Coghlan's  | SKU: C9586  | PRODUCT ID: 1775  | EAN: 0056389095861
Tip
Tratament apa potabila
Brand originar din
SUA
Produs
Tratament apa potabila in 2 pasi
Garantie
12 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19
Necesita asamblare
Nu

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă