
Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
- Livrare gratis
Orar magazin - Șos. Gheorghe Ionescu-Sisești nr. 226, Sect. 1
Luni-Vineri: 1000-2000 | Sâmbătă: 1000-1600
Sună: 0724 862 861
Deși era sâmbătă am reușit să procur grătarul dorit, ajutat de sfaturile utile ale reprezentantului firmei. Mulțumiri pentru răbdare și profesionalism.
Adrian Bunoiu 12/03/2020
Imi doream de multa vreme un ceaun olandez din fonta, cu capac. Sunt foarte multumit de servicii si calitatea ceaunului.
Dan Mihalache 06/03/2020
Grill Market își propune să fie un partener de încredere în piața de produse destinate petrecerii timpului în aer liber, alături de familie și prieteni și, în acest sens, ce tip de produs este mai potrivit pentru astfel de activități dacă nu grătarul […]
Carbunele Binchotan de eucalipt arde la o temperatura constanta si nu produce fum sau scantei. Are un timp de ardere prelungit, in medie de 4 ore. Acest carbune Binchotan are un procent de carbon de 95,9%. Patul de carbune poate atinge o temperatura cuprinsa intre 870 si 1000 °C.
In comparatie cu carbunele de lemn de Marabu, Binchotan este mult mai silentios. Nu trosneste si este complet inodor si fara fum atunci cand il aprindeti. Arde un timp mai indelungat decat Marabu si atinge, de asemenea, o temperatura mai ridicata. Prin urmare, nu s-au adaugat substante chimice in timpul procesului de productie traditional. Continutul de cenusa este de aproximativ 1,8%. Binchotan este un tip de carbune cu un procent de carbon neobisnuit de mare, ceea ce ii confera o compozitie aproape pura. Si se poate simti asta in gustul preparatelor. Binchotan este fabricat in Japonia intr-un mod traditional, in cuptoare facute din piatra si lut. Arderea acestui carbune necesita o experienta atat de ampla, incat exista o profesie separata pentru aceasta: specialist in arderea carbunelui Binchotan. Productia de Binchotan la standardele de calitate japoneze este foarte dificila, dar cu siguranta nu imposibila. Mai presus de toate, este nevoie de mult timp. Un ciclu de fabricare a aproximativ patru sute de kilograme de Binchotan dureaza nu mai putin de 15 zile. Acest ciclu incepe cu colectarea lemnului si se incheie cu ambalarea carbunelui in cutii.
Lemnul colectat este mai intai plasat cu grija in cuptor si incalzit la aproximativ 200°C timp de aproximativ zece zile, cu un aport minim de oxigen. Aportul minim de oxigen asigura faptul ca lemnul nu arde, ci se descompune. Deoarece oxigenul furnizat este atat de mic, se formeaza o compozitie de carbon complet pura. Cand fumul care iese din cuptor are culoarea potrivita, lemnul s-a descompus si se mareste aportul de oxigen. Cuptorul atinge o temperatura de nu mai putin de 1000 °C . Acest proces se opreste imediat ce carbunele capata o culoare rosie. Pasul final este tavalirea carbunelui prin cenusa si nisip, ceea ce ii da stralucirea gri caracteristica. La urma urmei, nu degeaba se numeste Binchotan alb. Rezultatul final este carbunele Binchotan, cu un procent extraordinar de carbon de nu mai putin de 95%. Cel mai bun mod de a arde Binchotan este de a face mai intai un pat de carbune mai moale folosind, de exemplu, carbune de salcam. Apoi puneti carbunele Binchotan in diagonala pe patul de carbune de salcam fierbinte. In acest fel, puteti aprinde cu usurinta Binchotan. De asemenea, este posibil sa aprindeti Binchotan cu un arzator cu gaz, ceea ce dureaza aproximativ 15 minute. Pentru a facilita aprinderea carbunelui Binchotan, producatorii au dezvoltat Binchopan. Folositi Binchopan pentru a aprinde Binchotan usor si rapid.
Specificatii: