Divus Domeniile Vorniceni Rose Feteasca Neagra vin rose sec 0,75 litri, 12% alcool, recolta 2021 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Divus Domeniile Vorniceni Rose Feteasca Neagra vin rose sec 0,75 litri, 12% alcool, recolta 2021

299
50,00 lei
rating Niciun review
4842219000411
Consumul de alcool este interzis persoanelor cu vârsta sub 18 ani!
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Calitatea vinurilor Divus Winery incepe in inima codrilor (satul Vorniceni, raionul Straseni, la o distanta de 35 km de la Chisinau), iar inspiratia provine din legenda zeului Dionisos, care a coborat printre oameni, invatandu-i sa cultive vita de vie, pentru a-i feri de furia celorlalti zei din Olimp. Iar dupa ce s-a convins de savoarea vinurilor, i-a invitat si pe ceilalti zei sa se bucure de un pahar cu licoare stors din pamantul fertil si din inima plina de dragoste a oamenilor. Delectandu-se cu bautura divina si convingandu-se de iubirea pe care le-o poarta muritorii, zeii si-au jurat sa revina in fiecare an pentru a primi elogiul in orice cupa turnata de Dionisos. Ei vor numi acest loc „divus”, pentru a marca puterea creatoare a pamantului. Acest mit i-a invatat pe cei de la Divus Winery ce inseamna dedicatia, perseverenta si rabdarea, calitati pe care au cautat sa le oglindeasca si-n vinurile lor. La fel ca in legenda, vinurile Divus aduna la aceeasi masa idei si caractere diferite, calmand spirite, daruind impresii pentru o viata, despre care si un sceptic va avea ceva de spus. Divus este vinul prieteniilor adevarate, vinul care uneste, vinul celor curajosi si al marilor sperante.

Divus Domeniile Vorniceni Rose Feteasca Neagra este un vin roz sec, produs din struguri d eorigine autohtona Feteasca Neagra, recoltati in zona centrala a Republicii Moldova, dupa tehnologia de fermentare si maturare la butoi timp de 2 luni. Propune nas expresiv, cu note fructate, florale si vegetale, gust plin de prospetime si echilibrat, cu arome de zmeura, capsuni, cirese, pepene galben si anason, iar post-gustul este fructat si revigorant. Se asociaza culinar cu fructe de mare, peste, preparate din pui, branzeturi maturate moi si semidure. A fost produs intr-o editie limitata de 1200 de sticle.

Specificatii:
  • Soi: Feteasca Neagra
  • Gust: Sec
  • Culoare: roz
  • Alcool: 12 %
  • Recolta: 2021
  • Regiunea: IGP Codru
  • Tara: Republica Moldova
  • Temperatura: 8-10 grade C
BRAND: Divus  | SKU: 4842219000411  | PRODUCT ID: 4283  | EAN: 4842219000411
Culoare
Rose
Brand originar din
Moldova
Volum (litri)
0.75 l
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19
Cupaj
Nu
Gust
Sec
Soi struguri
Feteasca Neagra
Regiune viticola
Vorniceni
An recolta
2021
Alcool (%)
12.00%

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă