Set 2 dispensere sapun lichid si detergent de vase Wenko Heidi 54651100 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Nou

Set 2 dispensere sapun lichid si detergent de vase Wenko Heidi 54651100

299
150,00 lei
rating Niciun review
54651100
Nou
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania
  • Statie de spalare compusa dintr-un dispenser de sapun lichid si unul de detergent de vase, pe o tava practica de depozitare. Dozarea cu usurinta a sapunului lichid si a detergentului cu ajutorul capetelor de pompa cu finisaj auriu. Senzatie tactila placuta datorita suprafetei delicate.
  • Dozator de detergent lichid de vase si dozator de sapun lichid cu tava, de culoare crem
  • Fabricate din ceramica, cu o suprafata placuta la atingere
  • Capete de pompa cu aspect auriu mat, realizate din plastic
  • Dozare cu usurinta a sapunului lichid si a detergentului de vase, de 550 ml fiecare
  • Dimensiuni totale set: 19 cm L x 21 cm I x 10 cm l, fiecare dozator masoara 18 x 17 cm

Culorile deschise si calde se intalnesc cu farmecul rustic - aceasta combinatie este sufletul stilului rural, care asigura o atmosfera armonioasa in locuinta dvs. in orice moment.

Cu ajutorul accesoriilor de bucatarie, cum ar fi setul de dozatoare de sapun si detergent Heidi de la WENKO, puteti adauga un element de eleganta si stil rustic bucatariei dvs.! Setul este format din doua dozatoare ceramice si o tava practica. Suprafata fina la atingere ofera o senzatie placuta, la care se adauga aspectul elegant conferit de culoarea crem a dispenserelor.

Fiecare dozator de detergent are o capacitate generoasa de 550 ml si poate fi reumplut in orice moment, o alternativa eleganta si sustenabila la sticlele de plastic si la dozatoarele de unica folosinta. Marcajul de pe recipiente, „Hands” (Maini) si „Dishes” (Vesela), va permite sa vedeti cu usurinta ce lichid se afla in fiecare dozator.

Datorita tavii practice, detergentul pentru vase si sapunul pentru spalarea mainilor sunt intotdeauna pastrate impreuna si formeaza un tandem util in zona din jurul chiuvetei. Setul de dozatoare de detergent si sapun Heidi de la WENKO masoara in total 19 x 21 x 10 cm, iar dozatoarele masoara fiecare 18 x 17cm.

BRAND: Wenko  | SKU: 54651100  | PRODUCT ID: 5603  | EAN: 4008838424179
Culoare
Crem
Brand originar din
Germania
Lungime
19 cm
Latime
10 cm
Inaltime
21 cm
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă