Dispenser pentru sapun lichid Wenko Pure Soap Picco transparent 26152100 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Nou

Dispenser pentru sapun lichid Wenko Pure Soap Picco transparent 26152100

299
35,00 lei
rating Niciun review
26152100
Nou
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania
  • Fabricat din sticla inscriptionata
  • Design dreptunghiular, modern, inscriptionat
  • Potrivit si pentru detergent si lotiune
  • Fabricat din sticla, cap de pompa din plastic negru
  • Capacitate de umplere de pana la 250 ml, reincarcabila
  • Dimensiuni: 9 cm L x 15,5 cm I x 5 cm l, transparent

Dozatorul de sapun Pure Soap Picco de la WENKO, fabricat din sticla de calitate superioara, este impresionant in toate sensurile! Forma opulenta si calitatea de exceptie fac din acest accesoriu de baie un element decorativ si functional foarte bine venit.

Dispenserul cu pompa cubica are un design stabil si compact: Masurand 9 x 15,5 x 5 cm si avand o capacitate de 250ml, acesta ofera o modalitate atragatoare de a depozita sapunul lichid atat in baie, cat si in toaleta pentru oaspeti. Alternativ, sticla cu pompa poate fi umpluta si cu lotiune sau dezinfectant.

Designul transparent permite sa se vada cu usurinta culoarea sapunului lichid, ceea ce face ca acesta sa x=constituie un accent de culoare in sine. Forma distribuitorului de sapun din sticla aminteste de un sapun unghiular, in timp ce inscriptia Pure Soap in combinatie cu suportul negru al pompei completeaza aspectul modern. Capul dozator de culoare neagra pompeaza in mod fiabil cantitatea dorita de lichid prin gura de scurgere ingusta, dintr-o simpla apasare.

Pe langa utilizarea in baie, accesoriul acesta ofera, de asemenea, optiunea de a fi folosit ca dozator de detergent in bucatarie. Dozatorul de sapun Pure Soap Picco de la WENKO lasa mult loc pentru designul individual! Accesoriul de forma dreptunghiulara pentru baie este disponibil si intr-o versiune mai mare, cu o capacitate de 550 ml.

BRAND: Wenko  | SKU: 26152100  | PRODUCT ID: 5598  | EAN: 4008838460184
Culoare
Transparent
Material
Sticla
Brand originar din
Germania
Volum (litri)
0.25 l
Lungime
9 cm
Latime
5 cm
Inaltime
15.5 cm
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă