Set 2 bucati carlige Wenko Aluminium Ureo auriu mat 54860100 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Nou

Set 2 bucati carlige Wenko Aluminium Ureo auriu mat 54860100

299
40,00 lei
rating Niciun review
54860100
Nou
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania
  • Carlige adezive simple si rezistente pentru perete, realizate din aluminiu de calitate superioara, de culoare aurie mata. Indepartati folia protectoare si fixati carligele, in mod optim pentru bucatarie si pentru intreaga gospodarie.
  • Carlige de perete intr-un set de 2 bucati, din aluminiu (rezistent la rugina), de culoare aurie
  • Autoadezive, usor de atasat fara a fi nevoie de gaurire
  • Pentru depozitarea prosoapelor a carpelor de bucatarie
  • Pot fi utilizate si in baie
  • Dimensiuni: 4,5 cm L x 4,5 cm I x 3 cm l

Carligele sunt printre cele mai functionale accesorii de uz casnic atunci cand vine vorba de aranjarea si organizarea textilelor, si nu numai. Carligele de perete Ureo de la WENKO confera accente elegante bucatariei si baii.

Carligele de perete sunt o piesa de mobilier esentiala, mai ales in bucatarie. Prosopul de bucatarie isi gaseste aici un loc potrivit, la indemana, si se poate usca in mod practic atunci cand nu este folosit. Carligele de perete sunt, de asemenea, un element de design decorativ - asa ca este important ca si acestea sa se armonizeze cu mobilierul.

Cu carligele autoadezive de forma patrata Ureo Gold de la WENKO, dispuneti de doua carlige de inalta calitate, realizate din aluminiu inoxidabil, cu un strat de protectie de culoare aurie. Astfel, aceste accesorii sunt ideale pentru utilizarea lor in zonele in care se foloseste apa, fie ca este vorba de baie, de toaleta pentru oaspeti sau de bucatarie. Bineinteles, le puteti folosi si pentru agatarea esarfelor si prosoapelor!

Nu este nevoie sa dati deloc gauri. Pachetul de livrare include banda adeziva dubla, pe care o puteti folosi pentru a lipi pur si simplu carligele pe placa de faianta corespunzatoare. Indepartati folia protectoare si atasati carligul, in mod ideal pentru bucatarie si pentru intreaga gospodarie. Cu designul lor modern, cele doua carlige de perete Ureo Gold de la WENKO va pastreaza textilele pregatite de utilizare in orice moment.

BRAND: Wenko  | SKU: 54860100  | PRODUCT ID: 5597  | EAN: 4008838424148
Culoare
Auriu
Material
Aluminiu
Brand originar din
Germania
Lungime
4.5 cm
Latime
3.5 cm
Inaltime
4.5 cm
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă