Dispenser pentru sapun lichid cu suport burete integrat Wenko Resa Marble 54668100 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Dispenser pentru sapun lichid cu suport burete integrat Wenko Resa Marble 54668100

299
65,00 lei
rating Niciun review
54668100
Nou
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

BLACK OUTDOOR KITCHEN de la WENKO - acestea sunt produsele inteligente care nu trebuie sa lipseasca din bucataria dvs. de exterior pentru gratare, brunch-uri si picnicuri. Cu ustensilele din gama Black Outdoor Kitchen, WENKO va ofera un pachet complet de accesorii pentru gatit in aer liber, gratar si bucatarie, care fac ca spatiul dvs. preferat de petrecere in aer liber sa fie si mai functional. Black Outdoor Kitchen de la WENKO inseamna echipare optima pe toata linia. Gama de bucatarii de exterior include ajutoare excelente care vor adauga valoare absoluta bucatariei dvs. de exterior in ceea ce priveste functionalitatea si aspectul. Incepand de la prepararea mancarii si pana la transportul preparatelor la masa, totul devine mai usor, asa cum si trebuie sa fie, astfel ca deplasarile frecvente in bucatarie sunt de domeniul trecutului. De la prepararea si pregatirea fara efort a mancarii pentru gratar, accesul usor la mirodenii, boluri si farfurii, servirea atractiva a preparatelor, accesorii utile si o curatare mai rapida, totul este inclus in gama Wenko. Un avantaj deosebit: selectia de articole din gama se completeaza reciproc in mod minunat - incercati si echipati-va bucataria in aer liber cu cat mai multe dintre articolele Black Outdoor Kitchen de la WENKO!

Dispenserul pentru sapun lichid Resa de la WENKO este o adevarata achizitie pentru bucataria dvs. din multe puncte de vedere. Este atat un ajutor practic in gospodarie, cat si un accesoriu de bucatarie elegant. Pe langa functia de pompa, dispenserul de sapun lichid Resa are si un compartiment pentru bureti in care pot fi depozitati buretii de spalat pentru a economisi spatiu. Aveti la indemana lichidul de spalat vase sau sapunul lichid la fel de repede ca buretele pentru spalat. Primul burete este inclus in dispenserul de lichid de spalat vase Resa. Dispenserul, care are o capacitate de aproximativ 150 ml, poate fi reumplut in orice moment. Din punct de vedere vizual, dozatorul de lichid de spalat vase face o figura eleganta pe chiuveta, cu aspectul sau marmorat la moda. Recipientul este fabricat din polirasina - cunoscuta si sub numele de piatra artificiala. Capul de pompa negru mat, fabricat din plastic ABS, confera un plus de eleganta accesoriului de spalare. Cu dimensiunile practice de 14,5 x 14,3 x 6 cm, accesoriul acesta de uz casnic poate fi asezat perfect in preajma chiuvetei.

Recipientele de plastic standard pot fi indepartate de pe tejgheaua din bucatarie si inlocuite cu pachete de reumplere mai ecologice. Dispenserul este, de asemenea, potrivit pentru sapun lichid si poate fi transformat cu usurinta intr-un accesoriu elegant pentru baie. In baie sau in toaleta pentru oaspeti, dispozitivul de clatire devine un punct de atractie atunci cand va spalati pe maini. Compartimentul de depozitare poate fi utilizat pentru ustensile lungi, cum ar fi pensulele de machiaj sau pilele de unghii. Va place aspectul de piatra, dar marmura nu este piatra dvs. preferata? Atunci s-ar putea sa va placa aceasta alternativa: dispenserul pentru detergent Resa de la WENKO este disponibil si in nuanta de gri inchis.

Specificatii:
  • Dispenser de detergent 2 in 1 din polirasina cu aspect de marmura
  • Cu compartiment integrat pentru buretele de spalat vase
  • Dozare fina datorita capului pompei din plastic de culoare neagra
  • Burete de clatire inclus
  • Dimensiuni (L x I x l): 14,5 x 14 x 6 cm, volum: 150 ml
  • Culoare: alb
  • Material: polirasina
BRAND: Wenko  | SKU: 54668100  | PRODUCT ID: 5380  | EAN: 4008838375266
Culoare
Alb
Material
Rasina sintetica
Tip
Set
Brand originar din
Germania
Lungime
14.5 cm
Latime
6 cm
Inaltime
14 cm
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă