Carusel pentru condimente 12 recipiente Bruna Wenko Black Outdoor Kitchen 55102100 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Carusel pentru condimente 12 recipiente Bruna Wenko Black Outdoor Kitchen 55102100

299
200,00 lei
rating Niciun review
55102100
Nou
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Carousel pentru condimente 12 recipiente Bruna Wenko Black Outdoor Kitchen 55102100

BLACK OUTDOOR KITCHEN by WENKO - acestea sunt produsele inteligente care nu trebuie sa lipseasca din bucataria dvs. de exterior pentru gratare, brunch-uri si picnicuri. Cu ustensilele din gama Black Outdoor Kitchen, WENKO va ofera un pachet complet de accesorii pentru gatit, gratar si bucatarie, care fac ca bucataria dvs. in aer liber sa fie si mai functionala. Black Outdoor Kitchen de la WENKO inseamna echipare optima pe toata linia. Gama de bucatarii de exterior include ajutoare excelente care, la WENKO, suntem convinsi ca vor adauga valoare absoluta bucatariei dvs. de exterior in ceea ce priveste functionalitatea si aspectul. Incepand cu prepararea mancarii si pana la transportul preparatelor la masa, totul devine mai usor, asa cum si trebuie sa fie, astfel ca deplasarile frecvente in bucatarie sunt de domeniul trecutului. De la prepararea si pregatirea fara efort a mancarii pentru gratar, accesul usor la mirodenii, boluri si farfurii, servirea atractiva a mancarii, accesorii utile si o curatare mai rapida, totul este inclus in gama Wenko. Un avantaj deosebit: selectia de articole din gama se completeaza reciproc in mod minunat - incercati si echipati-va bucataria in aer liber cu cat mai multe dintre articolele Black Outdoor Kitchen de la WENKO!

Urmatorul gratar este despre condimente: caruselul de condimente Bruna din 13 piese de la WENKO, care economiseste spatiu, aduce variatie la raftul de condimente! Turnul elegant de condimente, cu cele douasprezece recipiente din sticla, poate fi rotit la 360°C, astfel incat fiecare condiment poate fi scos si pus la loc in mod practic. Cele douasprezece recipiente din sticla (fiecare cu diametrul de 4,5 cm si 9,5 cm inaltime) cu capac au fiecare o capacitate de 100 ml si pot fi umplute individual cu condimente si ierburi aromatice. Cu cele douasprezece etichete adezive incluse, fiecare shaker de condimente poate fi marcat suplimentar: Acest lucru confera caruselului de condimente o nota personala si asigura o buna vedere de ansamblu - mai ales atunci cand lucrurile devin putin mai agitate in timpul gratarului sau gatitului. Datorita functiei practice de rotatie, caruselul de condimente Bruna, care masoara 8 x 12 x 12 cm, este ideal si pentru utilizarea in bucatarii mici sau pentru vacante in camping, deoarece necesita putin spatiu pentru depozitare. Din punct de vedere vizual, metalul acoperit cu pulbere al turnului de condimente in negru mat se armonizeaza perfect cu cele douasprezece capace din plastic negru ale recipientelor din sticla, facand din caruselul de condimente un punct de atractie elegant.

Specificatii:
  • Carusel de depozitare pentru condimente, care economiseste spatiu si este transparent
  • 12 recipiente pentru condimente, cu capace, inclusiv autocolante pentru etichetare
  • Carusel realizat din metal acoperit cu pulbere, capac din plastic
  • Face parte din seria Black Outdoor Kitchen
  • Dimensiuni totale : 8 x 12 x 12 cm, borcane de 100 ml fiecare
  • Culoare: Negru
  • Material: Sticla
BRAND: Wenko  | SKU: 55102100  | PRODUCT ID: 4980  | EAN: 4008838401828
Capacitate (litri)
0.10 l
Diametru (cm)
8 cm
Material
Metal
Sticla
Numar de piese
12
Tip
Set
Brand originar din
Germania
Produs
Set
Inaltime
12 cm
Garantie
12 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă