Leagan cu acoperis reglabil KRIS L.146 l.121 H.189 alb/gri - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Doar online
  • -799,00 lei
  • Livrare gratis
  • -50%

Leagan cu acoperis reglabil KRIS L.146 l.121 H.189 alb/gri

1.599,00 lei
299
800,00 lei Reducere 50%
rating Niciun review
EVR14000
Nou
Cantitate
Stoc furnizor
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Leagan cu acoperis reglabil Kris. Pentru mai mult confort in gradina dvs. si pentru un spatiu de relaxare unde sa va destindeti de fiecare data cand simtiti nevoia, leaganul Kris este ideal pentru a va satisface aceste cerinte. Este realizat din structura de otel vopsit in camp electrostatic, in timp ce copertina de tip plasa este confectionata din poliester. Sezutul include perna din poliester rezistent la umezeala si cu tratament impotriva decolorarii. Un alt plus al leaganului este acela ca acoperisul se poate regla. Bucurati-va de primavara cu acest leagan modern in care garantat va veti simti bine de fiecare data cand il folositi.

Leagăn cu acoperiș reglabil Kris. Pentru mai mult confort în grădina voastră de acasă și un spațiu de relaxare unde să vă destindeți de fiecare dată când simțiți nevoia, leagănul Kris este ideal pentru a vă îndeplini aceste cerințe. Este realizat din structură de oțel vopsit în câmp electrostatic, în timp ce copertina de tip plasă este confecționată din poliester. Șezutul include perna din poliester rezistent la umezeală și împotriva decolorării. Un alt plus al leagănului este acela că acoperișul se poate regla. Pregătiți-vă de primăvară cu acest leagăn modern în care să vă simțiți bine de fiecare dată când îl folosiți.Dimensiuni: L. 146 x l. 121 x H. 189 cm.Material: oțel, poliester.Culoare: alb, gri.
BRAND: Maison Mex  | SKU: EVR14000  | PRODUCT ID: 4390  | EAN: 5949364909305
Brand originar din
China
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă