
- -300,00 lei
- Livrare gratis
- -11%
Sună: 0724 862 861
Grillul cu 2 arzatoare Char-Broil Professional 2200B face parte din categoria de top a gratarelor de dimensiuni mici. Poate fi pornit prin simpla apasare a unui buton. Prevazut cu tehnologie TRU-Infrared, acest grill se incalzeste mult mai repede si asigura gatirea uniforma a alimentelor, care-si pastreaza astfel fragezimea. Grilajul din fonta sau suprafata propriu-zisa de gatit asigura performanta excelenta, iar alimentele capata un aspect apetisant si prin imprimarea urmelor de frigere. Usa din otel inoxidabil confera spatiu suplimentar de depozitare.
Grillul cu 2 arzatoare Char-Broil Professional 2200 este modelul perfect pentru gama grillurilor de dimensiuni mici. Acest grill este prevazut cu 2 arzatoare principale si se poate gati o cantitate de alimentele pentru un numar de pana la 6 persoane.
Grillul este dotat cu multe caracteristici practice, cum ar fi rotile pivotante, pentru transportarea sa cu usurinta, dar si rotile cu blocare, pentru stabilizarea pozitiei, sistemul de aprindere electrica Surefire electronic, pentru pornirea tuturor arzatoarelor prin simpla apasare a unui buton si un raft separat de incalzire a alimentelor, astfel incat acestea sa nu ramana in zona propriu-zisa de gatit. Cele 2 rafturi de dimensiuni robuste va ofera un spatiu de lucru ideal, iar termometrul inserat in capac va ajuta sa monitorizati nivelurile de temperatura, pentru a controla astfel rezultatele procesului de gatire.
In ceea ce priveste rezistenta, aceasta este ilustrata in mod evident de utilizarea unor materiale cu o durata mare de viata, ca in cazul arzatoarelor din otel inoxidabil si a suprafetelor de gatit din fonta, care sunt robuste, rezistente la rugina si usor de curatat.
Si nu in ultimul rand, trasatura care face ca acest grill sa fie cu totul special este reprezentata de tehnologia TRU-Infrared de la Char-Broil, ceea ce previne supraincalzirea si, implicit, arderea alimentelor, distribuie caldura in mod uniform catre toate zonele grillului pentru rezultate perfecte de gatit si face ca alimentele sa fie mult mai fragede si suculente, in paralel cu un consum mai mic de gaz – cu pana la 30% mai mic, ca sa fim mai exacti.