Gratar pe carbuni Mr. Gardener Oregon 102624 - 1

Gratar pe carbuni Mr. Gardener Oregon 102624

102624
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Acest gratar mare conceput cu precizie si atentie la detalii ofera o suprafata principala de gatit de 2 x 62 x 25 cm. Este prevazut cu un strat de aluminiu de culoarea antracitului, cu suprafata teflonata, ceea ce ii confera un aspect de calitate si il face sa fie si usor de curatat. Tava din otel aluminizat este rezistenta la temperaturi ridicate si este echipata in mod ideal pentru alimentarea cu carbuni sau brichete. Gratarul cromat extrem de solid cu grosimea de 6 mm este rezistent si ideal pentru gatirea unor bucati mari si generoase de carne. Folositi manerele laterale pentru a ridica si a manevra gratarul si oricare dintre cele 4 niveluri pentru controlul intensitatii caldurii in zona de gatit pentru rezultate culinare de exceptie.

Gratarul este prevazut si cu doua roti mari, astfel incat sa-l puteti deplasa cu usurinta dintr-un loc in altul la inceputul si la sfarsitul procesului de gatire. Proiectat conform unor standarde deosebit de calitate, acest produs beneficiaza de o garantie de 10 ani pentru elementele componente din otel inoxidabil si de o garantie de 2 ani pentru restul materialelor. Pentru a proteja si intretine grillul in conditii optime, poate fi achizitionata separat si husa corespunzatoare. Nu in ultimul rand, trebuie precizat ca puteti folosi grillul si pentru rotisat impreuna cu un protap de rotiserie si cu motorul adecvat - ambele disponibile ca accesorii optionale.

Un gratar traditional pe carbuni pentru gatit in aer liber conceput cu mare atentie la nivelul fiecarui detaliu, cu elemente de precizie care-i asigura rezistenta, dar fara a ignora nici partea estetica.

  • Construit din materiale de calitate
  • Fabricat din otel inoxidabil si aluminiu – puternic, rezistent, solid. Construit conform unor standarde foarte ridicate.
  • Foarte rezistent si ideal pentru sustinerea unor bucati mari si groase de carne.
  • Intensitate simpla, eficienta a caldurii si controlul procesului de gatire. Coborati sau suprainaltati gratarul pentru a mari sau a reduce intensitatea caldurii, in vederea obtinerii unor rezultate exceptionale de gatire.
  • 2 roti mari care permit deplasarea cu usurinta a gratarului dintr-o parte in alta.
  • Dimensiuni gratar (cm) 2 x 62 x 25 cm
  • Gratar cromat foarte gros, de 6 mm
  • 4 setari pentru nivelul de temperatura
  • 2 roti dispuse lateral
  • Posibilitatea de a fi echipat cu rotisor
BRAND: Mr. Gardener  | SKU: 102624  | PRODUCT ID: 2360  | EAN: 4046806015431
Tip alimentare
Carbune
Capacitate gatire (nr. persoane)
12 persoane
Culoare
Argintiu
Gratar sau plita din
Inox
Greutate (Kg.)
22 Kg
Material
Aluminiu
Numar de gratare
2
Tip
Gratar carbune
Suprafata de gatire (cm)
62 x 50
Brand originar din
Germania
Produs
Mobil
Lungime
105 cm
Latime
58 cm
Inaltime
99 cm
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da
Foarte multumiti!
rating 5
Cautam de ceva vreme un gratar care sa nu fie doar aspectuos ci si solid, din materiale de calitate, iar acesta a indeplinit toate conditiile. Are un design frumos, este usor de manevrat, si cu o suprafata considerabila. Livrarea s-a realizat prin FanCourier, foarte repede.
Fără alternativă
rating 5

Nu prea cred că veți găsi ceva măcar calitativ asemănător la ceilalți producători, inclusiv cei premium (de fapt e un rebranded Dancook). Darămite la această suprafață de gătire și acest preț.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă