Carte de bucate 1849, Maria Maurer - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Carte de bucate 1849, Maria Maurer

299
45,00 lei
rating Citește review-ul
2000000912622
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

O carte de bucate inedita, cu aroma de obiceiuri culinare de mult apuse, dar si foarte interesante pentru pasionatii contemporani ai artei culinare!

Acela care crede ca rolul unei carti de bucate este doar de a fi un indrumar al gospodinei care pregateste mancare pentru familie ori de a fi sursa, de inspiratie bucatarului, pentru creatiile lui culinare, acela care nu vede potentialul pe care il au acestui tomuri pentru discipline precum istoria, antropologia ori sociologia, fara indoiala cade in pacatul... ignorantei. in secolul nostru - si la fel de bine pot spune: in mileniul nostru cautand semne ale „istoriei marunte", ale obiceiurilor si practicilor (de trai, de lectura, de comunicare etc.) ale societatilor, comunitatilor ori chiar ale popoarelor, cer ce latorul a scos din rafturi prafuitele carti de gastronomie, analizandu-le si altminteri decat au facut-o primii lor proprietari. (Simona Lazar)
BRAND: Gastroart  | SKU: 2000000912622  | PRODUCT ID: 3725  | EAN: 2000000912622
Tip
Carte
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19
Recomand
rating 5
Livrare rapida. Cartea în perfectă stare.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă