Gordon gateste sanatos, Gordon Ramsay - 1

Gordon gateste sanatos, Gordon Ramsay

9786066864954
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Suntem ceea ce mancam – si toata lumea vrea sa fie sanatoasa si sa arate bine. Maestru bucatar celebru, maratonist pasionat si prezentator de televiziune plin de energie, Gordon Ramsay este un model pentru cei care vor sa manance bine si, totodata, sa se mentina in forma.

Cartea de fata prezinta peste 60 de retete apetisante, cu ingrediente proaspete, preparate intr-o maniera sanatoasa si perfect adaptate vietii noastre cotidiene. Gordon ofera idei originale pentru mic dejunuri, brunch-uri si deserturi savuroase. Totodata, ne prezinta metode de gatit simple, care optimizeaza gustul ingredientelor si care sunt in deplina armonie cu dorinta noastra de a avea un stil de viata plin de energie.

Gordon Ramsay este unul dintre cei mai apreciati maestri bucatari din lume. Bunul lui renume este confirmat de cele douasprezece stele Michelin acordate restaurantelor sale din Londra si din New York. Incepand din anul 2001, pentru preparatele sale excelente, restaurantul lui Ramsay din Chelsea a primit in mod constant trei stele Michelin. Extravagantul maestru bucatar britanic este gazda unor emisiuni de televiziune de succes: Cosmar in bucatarie, Cu F de la Fantastic si Curs de gatit superior cu Gordon (Paprika TV). Printre bestsellerurile sale se numara si Bucataria lumii (Litera, 2010), Meniul perfect (Litera, 2011), Secretele lui Gordon Ramsay (Litera, 2014).

BRAND: Litera  | SKU: 9786066864954  | PRODUCT ID: 1356  | EAN: 9786066864954
Tip
Carte
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă