Vinul. Cum il intelegem, cum il bem. Ghid de degustare, Marnie Old - 1

    Vinul. Cum il intelegem, cum il bem. Ghid de degustare, Marnie Old

    99,90 lei
    9786063306808

    O abordare revolutionara a lumii vinului, prezentandu-va, dintr-o privire, ceea ce alte carti despre vinuri doar va spun.

    Aflati cum sa discutati despre vin, cum sa gasiti vinuri care sa va placa si cum sa le pastrati si sa le turnati in pahare, pentru a obtine tot ce este mai bun de la ele.

    Explorati spectrul vinurilor albe, rosii si roze, cu ilustratii bogate si amuzante degustari organizate acasa.

    Faceti cunostinta cu soiurile de struguri si regiunile viticole ce trebuie cunoscute, intr-un context larg.

    Aceasta carte exploreaza miturile vinului si va ofera o perspectiva noua si proaspata asupra lumii vinului.

    Cantitate
    În stoc
    • Plata la livrare (ramburs), online cu cardul (4 sau 12 rate fără dobândă) sau prin ordin de plată. Plata la livrare (ramburs), online cu cardul (4 sau 12 rate fără dobândă) sau prin ordin de plată.
    • Livrare rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Livrare rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare).
    • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

    Nu va ingrijorati in privinta asortarii unor vinuri cu anumite mancaruri. Adesea este mai bine sa alegeti pe baza unor factori ca momentul zilei sau perioada din an.
    • Vinurile mai usoare si mai tinere (de obicei bine racite) sunt ideale pentru zilele caniculare, vinurile mai tari si mai complexe sunt perfecte pentru sezonul rece.
    • Cea mai placuta combinatie consta in alaturarea unor vinuri avand calitati senzoriale similare cu mancarea servita: vinuri usoare la mancare usoara, vinuri tari la mancare bogata.
    • Potriviti vinul si mancarea dupa intensitatea aromei sau profunzimea culorii.
    • Dressingurile si sosurile influenteaza aroma unui preparat mai mult decat principalele lui ingrediente.
    • Mancarurile crude si gatite fara a fi rumenite se potrivesc cel mai bine cu vinuri tinere, proaspete, neinvechite in stejar. Mancarurile rumenite la cuptor, fripte la gratar sau sotate, de pilda, merg mai bine cu vinuri invechite in stejar.
    • Cand aveti dubii, potriviti mancarea cu sampanie.
    • Sarea si zaharul altereaza perceptia aciditatii si a dulcetii la orice vin servit cu acel preparat. Sarea din mancare reduce aciditatea perceputa a vinului, iar zaharul o accentueaza.
    • „Placere plus placere" constituie o strategie solida de asortare; totusi, mancarurile picante nu merg alaturi de asa-numitele vinuri „picante". Aceste vinuri corpolente si indraznete par sa accentueze senzatia de arsura data de un preparat picant, iar vinurile albe cu continut scazut de alcool o atenueaza.

    BRAND: Litera  | SKU: 9786063306808  | PRODUCT ID: 1343  | EAN: 9786063306808
    Produs
    Carte
    Brand originar din
    Romania
    Transport
    29 RON
    Garantie
    1 luna
    Expediere
    1 zi lucratoare
    Tip coperta
    Brosata (Paperback)
    Numar pagini
    256 pagini
    Limba
    Romana
    Data aparitiei
    septembrie 2016
    Editura
    Litera

    Alte 4 produse din categorie:

    Project Smoke, Steven Raichlen

    Recunoscutul, pe teritoriul american, „maestru in arta pregatirii gratarelor”, cum l-a supranumit revista Esquire, ne propune un ghid pas cu pas de afumare la rece, de afumare la cald si de prajire prin afumare, dar si o colectie de 100...
    110,00 lei

    Înregistrare cont nou