Grillstock: The BBQ Book - Meat.Music.Mayhem, Jon Finch, Ben Merrington - 1

  Grillstock: The BBQ Book - Meat.Music.Mayhem, Jon Finch, Ben Merrington

  160,00 lei
  rating Niciun review

  9780751563016
  Produs nou
  Cantitate
  Stoc epuizat

  Pionierii artei gratarului britanic va ofera ghidul absolut al genului.

  „Tot ce trebuie sa stiti ca sa transformati gratarul din curtea casei intr-un adevarat spectacol“ Evening Standard

  Grillstock stie cate ceva despre prepararea lenta, la foc mic a alimentelor pe gratar. Este vorba despre pionierii artei gratarului american in Marea Britanie incepand cu anul 2010, odata cu festivalul original de BBQ si muzica, Grillstock, care aduna maestrii concursurilor de gen din intreaga lume, sistemul lor de gratare mobile aducand gratarului autentic in multe orase din Marea Britanie.

  Cuprinzand mai mult de 100 de retete care dezvaluie nenumarate dintre secretele Grillstock, Grillstock: The BBQ Book include felurile preferate din meniul Smokehouse, sfaturi privind stilul de gatit alimente pe gratar la foc mic, idei de adevarate sarbatori epice ale gratarelor si retete originale de la unele dintre cele mai bune echipe de BBQ din intreaga lume.

  Cu capitolele axate pe tipurile de carnea de baza ale oricarui gratar de neuitat (carne de porc, carne de vita, pui si coaste), cu un ghid al artei afumatului carnii, plus cateva capitole despre burgeri, aperitive si sosuri, cartea va ofera tot ce aveti nevoie sa stiti pentru a gati de la mesele intime in doi pana la adevarate sarbatori ale gratarelor alaturi de prieteni.

   

  Peste 100 de retete interesante de gratar, plus retete de prezentare ale vedetelor consacrate in cadrul festivalurilor Grillstock.

  Gratarul si berea sunt cele mai mari pasiuni ale lui Jon. Produce bere acasa de aproape un deceniu si are chiar un adevarat depozit de bere in bucataria de vara, cu robinete montate pe usa.

  „Grillstock nu inseamna altceva decat sa te bucuri de un gratar bine facut, de o bere buna si de o muzica de calitate alaturi de prieteni. Exact atat de simplu pe cat pare.” Jon Finch si Ben Merrington, fondatori ai festivalului Grillstock

  Jon Finch este co-fondatorul festivalurilor Grillstock si coautor al unei carti de gatit cu acelasi nume. Primul festival anual Grillstock a fost lansat in 2010 si atrage de atunci peste 17.000 de vizitatori in fiecare an. Grillstock coordoneaza, de asemenea, alte cinci evenimente de BBQ care au loc in Marea Britanie.

  BRAND: Sphere  | SKU: 9780751563016  | PRODUCT ID: 1333  | EAN: 9780751563016
  Caracteristici cheie
  Policromie totala
  Greutate (Kg.)
  1.3 Kg
  Brand originar din
  SUA
  Lungime
  20.3 cm
  Latime
  2.5 cm
  Inaltime
  25.4 cm
  Garantie
  1 luna
  Numar pagini
  224 pagini
  Limba
  Engleza
  Expediere
  NO
  Timp procesare comanda (zile)
  0
  Tip livrare (expediere)
  FAN Courier
  Ridicare din depozit
  Sameday EasyBox
  Cost livrare curier
  19

  4 alte produse in aceeasi categorie:

  Înregistrare

  Înregistrare cont nou