Weber's American Barbecue, Jamie Purviance - 1

Weber's American Barbecue, Jamie Purviance

9780600634133
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Publicata recent, moderna si originala, aceasta carte cuprinde cateva dintre cele mai interesante tendinte curente in ceea ce priveste pregatirea alimentelor pe gratar. Fiti gata sa savurati cele mai noi arome, sa treceti dincolo de maniera traditionala si sa va delectati cu gustul noului tip de gratar autentic american. Oferind informatii despre regiunile de interes, expertii locali si istoria din spatele retetelor, cartea va va face sa va simtiti ca si cum ati calatori prin mijlocul acestei tari foarte iubitoare de pregatirea alimentelor pe gratar. Weber's American Barbecue propune o explorare captivanta, practica referitoare la modul cum a evoluat gratarul american.

Cuprinzand peste 120 de retete noi care le transpun inovator pe cele clasice, dar si instructiuni aprofundate cu privire la cele mai recente tehnici ale gratarului sau analizarea modului in care influentele globale, precum cele din America Latina, China si Franta, modeleaza ceea ce punem in prezent pe gratar, Weber, nume de incredere si cunoscut in domeniu, pune la indemana tuturor tehnici contemporane extraordinare de pregatire a alimentelor pe gratar.

Retetele clasice sunt abordate „in trei moduri“, in versiunea pentru incepatori, in cea intermediara si in versiunea avansata:

  • Pentru incepatori: Coaste la gratar usor de pregatit
  • Pentru iubitorii gratarelor de nivel intermediar: coaste Rotisserie St. Louis glazurate cu bere
  • Pentru cei avansati: Coaste pe gratar asezonate cu unt, zahar si mirodenii

Jamie Purviance este unul dintre expertii americani de top in gratare si maestrul genului pentru Weber. Dupa absolvirea Universitatii Stanford si a Institutului Culinar din America (cu distinctie), a scris mai multe carti de bucate care s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume. Printre titlurile sale recente se mai numara Weber's Way to Grill (finalista a premiului James Beard), Weber’s Smoke si Weber's New Real Grilling, toate fiind incluse in lista de bestselleruri conform topului New York Times.

BRAND: Hamlyn - Octopus Publishing Group  | SKU: 9780600634133  | PRODUCT ID: 1324  | EAN: 9780600634133
Tip
Carte
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă