BBQ USA: 425 Fiery Recipes from All Across America, Steven Raichlen

978076112015

Produs nou

Steven Raichlen, un nume in bucataria americana a gratarelor si autorul cartilor The Barbecue! Bible, How to Grill, dar si al altor titluri din seria Barbecue! Bible, porneste intr-o expeditie a descoperirii esentei artei culinare americane a gratarelor, de la clasicii genului Lone Star Brisket, Lexington Pulled Pork, K.C. Pepper Rub, Tennessee Mop Sauce pana la maiestria artei gratarelor pregatite in aer liber, la petreceri, competitii de gen si in restaurantele locale.

In cadrul celor 450 de retete, reprezentative pentru fiecare stat american, dar si pentru Canada si Puerto Rico, BBQ USA celebreaza cele mai bune stiluri locale de pregatire a gratarelor. Nepretentios sau foarte inzorzonat, cu carne afumata, macerata, bine tavalita in sos sau in rupta fasii, pregatit in cateva minute sau dichisit toata noaptea, gratarul american este locul unde focul se intalneste cu obsesia. Avem de-a face cu California cea plina de gratare, unde totul este pus pe gratar curmalele, salata Caesar, pulpa de miel, midiile, cu Florida influentata de stilul latin, cu ale sale celebre Chimichurri Game Hens si Mojo-Marinated Pork cu trestie de zahar. Siropul de artar aromeaza targul de gratare de la Vermont; in Wisconsin se arunca kielbasa peste carbuni; Georgia gateste Vidalias; iar in Hawaii ananasul pe gratar e la loc de cinste.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

90 RON

Alaturi de retete veti regasi sute de sfaturi, tehnici, explicatii colaterale si imagini. Este o ilustrare a opulentei gratarelor care se desfasoara de la o coasta a continentului american la cealalta, de la supa (pe gratar, racita si servita in pahare) la nuci (da, alune pe gratar, ca in Kentucky).

Steven Raichlen este autorul celui mai bine vandut titlu de gen conform topului New York Times, seria culinara Barbecue! Bible®, care include noile titluri Barbecue Sauces, Rubs & Marinades, Project Smoke, The Barbecue Bible si How to Grill. Castigatoare a 5 premii James Beard si a 3 premii IACP, cartile sale au fost traduse in 17 limbi. Printre emisiunile sale de televiziune se numara seria PBS Steven Raichlen numita „Project Smoke”, „Primal Grill ”si „Barbecue University”, dar si seria in limba franceza „Les Incontournables du BBQ” si „Le Maitre du Grill”. Raichlen a colaborat cu New York Times, Esquire si cu toate revistele culinare; tine cursuri in sali arhipline in stil Barbecue University la Broadmoor in Colorado Springs. In 2015, a fost inclus in Barbecue Hall of Fame. Site-ul sau este barbecuebible.com.

Caracteristici cheie425 de retete
Greutate (Kg.)1.6 Kg
Tara de origineSUA
Lungime (cm)20.3 cm
Latime (cm)4.6 cm
Inaltime (cm)23.2 cm
Transport11 RON
Garantie1 luna
Timp livrareNO
AutorSteven Raichlen
Tip copertaBrosata (Paperback)
Numar pagini608 pagini
LimbaEngleza
Data aparitieiaprilie 2003

Preview BBQ USA

Preview BBQ USA: 425 Fiery Recipes from All Across America, Steven Raichlen

Descărcări (4.6M)

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: