Sună: 0724 862 861
-
MenuInapoi
-
Produse
-
-
Categorii
- Gratare
- Bucatarii gradina
- Incalzitoare si seminee
- Accesorii
-
Pentru gradina
- Casute gradina
- Depozitare gradina
- Echipamente curatenie
- Instrumente Taiat
- Intretinere gazon
- Intretinere plante
- Mobilier gradina
- Prelucrare lemn
- Scule & Unelte
- Racitoare vin
- Foarfece gradina
- Racitoare terasa
- Pentru bucătărie
-
Camping & Drumetii
- Lazi frigorifice & Genti
- Accesorii auto si moto
- Accesorii Outdoor
- Frigidere auto
- Saltele, Izopreni & Accesorii
- Aragazuri, incalzitoare, butelii
- Vesela, tacamuri, Butelci
- Corturi & Accesorii
- Saci de dormit & Accesorii
- Rucsacuri, Genti, Cutii
- Generatoare, Power Bank-uri & Panouri Solare
- Produse anti Insecte
- Imbracaminte & Incaltaminte
- Hamacuri
- Mobilier Camping
- Accesorii Outdoor
- Boxe de exterior
- Gourmet
- Carti
- Optica
- Sporturi & Activitati in aer liber
-
-
-
Noutăți
-
-
-
Pentru Grădină
-
-
Categorii
- Bucatarii gradina
- Casute gradina
- Cuptoare pentru pizza
- Depozitare gradina
- Echipamente curatenie
- Foarfece gradina
- Generatoare, Power Bank-uri & Panouri Solare
- Instrumente Taiat
- Intretinere gazon
- Intretinere plante
- Mobilier gradina
- Prelucrare lemn
- Racitoare terasa
- Racitoare vin
- Scule & Unelte
-
Pachete promo
-
-
-
Recomandări
-
-
-
Noutăți
-
-
-
Bucătării
-
-
-
PREMIUM
Produse
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Branduri
-
-
PASTE10
-10 extra reducere
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Info
-
-
-
Review-uri
Deși era sâmbătă am reușit să procur grătarul dorit, ajutat de sfaturile utile ale reprezentantului firmei. Mulțumiri pentru răbdare și profesionalism.
Adrian Bunoiu 12/03/2020Imi doream de multa vreme un ceaun olandez din fonta, cu capac. Sunt foarte multumit de servicii si calitatea ceaunului.
Dan Mihalache 06/03/2020
-
-
-
Blog
- Asezonarea fontei, curățare și îngrijire
- FAQ – mentenanța cuptoarelor de pizza Porto Forno
- Cum rezolvăm eventualele probleme pe care le ridică vasele din fontă
- Ghid TRU-Infrared Char-Broil
- Instrucțiuni utilizare grătar
- Tipul de furtun și regulator necesare pentru a racorda butelia la grătarul pe gaz
- O poveste despre fontă
-
-
-
B2B
-
-
Promisiunea
Grill Market își propune să fie un partener de încredere în piața de produse destinate petrecerii timpului în aer liber, alături de familie și prieteni și, în acest sens, ce tip de produs este mai potrivit pentru astfel de activități dacă nu grătarul […]
-
-
-
BeneficiiAcces la stocuri în timp real • Posibilitate de integrare prin feed sau prin API • Promoții speciale și extra-reduceri • Flexibilitate pe toată durată colaborării
-
-
-
Steven Raichlen, un nume in bucataria americana a gratarelor si autorul cartilor The Barbecue! Bible, How to Grill, dar si al altor titluri din seria Barbecue! Bible, porneste intr-o expeditie a descoperirii esentei artei culinare americane a gratarelor, de la clasicii genului – Lone Star Brisket, Lexington Pulled Pork, K.C. Pepper Rub, Tennessee Mop Sauce – pana la maiestria artei gratarelor pregatite in aer liber, la petreceri, competitii de gen si in restaurantele locale.
In cadrul celor 450 de retete, reprezentative pentru fiecare stat american, dar si pentru Canada si Puerto Rico, BBQ USA celebreaza cele mai bune stiluri locale de pregatire a gratarelor. Nepretentios sau foarte inzorzonat, cu carne afumata, macerata, bine tavalita in sos sau in rupta fasii, pregatit in cateva minute sau dichisit toata noaptea, gratarul american este locul unde focul se intalneste cu obsesia. Avem de-a face cu California cea plina de gratare, unde totul este pus pe gratar – curmalele, salata Caesar, pulpa de miel, midiile, cu Florida influentata de stilul latin, cu ale sale celebre Chimichurri Game Hens si Mojo-Marinated Pork cu trestie de zahar. Siropul de artar aromeaza targul de gratare de la Vermont; in Wisconsin se arunca kielbasa peste carbuni; Georgia gateste Vidalias; iar in Hawaii ananasul pe gratar e la loc de cinste.
Alaturi de retete veti regasi sute de sfaturi, tehnici, explicatii colaterale si imagini. Este o ilustrare a opulentei gratarelor care se desfasoara de la o coasta a continentului american la cealalta, de la supa (pe gratar, racita si servita in pahare) la nuci (da, alune pe gratar, ca in Kentucky).
Steven Raichlen este autorul celui mai bine vandut titlu de gen conform topului New York Times, seria culinara Barbecue! Bible®, care include noile titluri Barbecue Sauces, Rubs & Marinades, Project Smoke, The Barbecue Bible si How to Grill. Castigatoare a 5 premii James Beard si a 3 premii IACP, cartile sale au fost traduse in 17 limbi. Printre emisiunile sale de televiziune se numara seria PBS Steven Raichlen numita „Project Smoke”, „Primal Grill ”si „Barbecue University”, dar si seria in limba franceza „Les Incontournables du BBQ” si „Le Maitre du Grill”. Raichlen a colaborat cu New York Times, Esquire si cu toate revistele culinare; tine cursuri in sali arhipline in stil Barbecue University la Broadmoor in Colorado Springs. In 2015, a fost inclus in Barbecue Hall of Fame.
- Tip
- Carte
- Expediere
- NO
- Timp procesare comanda (zile)
- 0
- Tip livrare (expediere)
- FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox - Cost livrare la adresă (lei)
- 19
Preview BBQ USA (4.6MB)
Preview BBQ USA: 425 Fiery Recipes from All Across America, Steven Raichlen