Gratar pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque Smoker 20" Texas Classic JS-33753 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

Ridicare din magazin: GRATUIT
Delamode (paletizat): GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • -2.000,00 lei
  • Livrare gratis
  • -13%

Gratar pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque Smoker 20 inci Texas Classic JS-33753

14.999,00 lei
299
12.999,00 lei Reducere 13%
rating Niciun review
JS-33753
Nou

Necesită montaj
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Departe de a semana cu un gratar obisnuit, gratarul pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque Smoker 20" Texas Classic, de calitate superioara, este un sistem de gratar cu care puteti frige, praji, afuma, coace alimente sau gati atat direct, cat si indirect.

Versiunea extinsa cu o zona mai mare pentru gratar ofera mai mult spatiu pentru vasele de gatit si pentru prepararea garniturilor, fiind formata dintr-un cadru cu doua compartimente sudate si echipata cu raft frontal suplimentar. Suprafata de gatit este atasata la camera de foc.

Gratarul deosebit de stabil, cu roti solide din fier, va va oferi o experienta autentica de gen. Afumatoarea cu aspect rustic impresioneaza prin multe detalii practice, cum ar fi o suprafata deosebit de mare de gatit, zona de depozitare, o camera de foc solida din fier, o plita deasupra camerei de foc sau un termometru din metal cu care este echipata camera de gatit, astfel incat sa puteti obtine cu usurinta rezultate excelente la gratar si experiente papilare unice. Datorita peretilor grosi din otel, afumatoarea pastreaza caldura deosebit de mult timp. Cu ajutorul termometrului integrat, puteti urmari oricand temperatura din interior. Puteti face foc cu lemn sau cu carbuni.

Aspectul special al  gratarul pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque este sistemul ingenios cu doua camere, care face posibila reducerea timpului de gatire. La temperaturi de 90 pana la 130 de grade Celsius, alimentele sunt gatite indirect pentru o perioada mai lunga de timp.

Modul de constructie elimina si problema grasimii care se scurge in foc si arde – va propunem o experienta culinara sanatoasa pentru intreaga familie.

Calitatea pentru generatii intregi este evidentiata si de materialul de fabricatie. Joe's BBQ Smoker a fost fabricat din otel gros, sablat si acoperit cu o vopsea rezistenta la caldura, de inalta calitate.

Manopera de calitate si designul bine gandit sunt evidente si in multitudinea detaliilor. Rotile au fost taiate din teava de fier, ceea ce asigura un nivel deosebit de ridicat de stabilitate si concentricitatea fara cusur a acestora.

Cu ajutorul acestui gratar puteti coace, afuma si gati obtinand un gust de neegalat. Chiar si zeii gratarului, precum Joe Davidson – fondatorul „Oklahoma JOE“ si de 3 ori campion mondial la gratar –, folosesc modelele JOE's Barbeque Smokers si sunt entuziasmați de ele.

Otelul este prelucrat si indreptat manual, astfel incat sa nu existe riscul de ranire din cauza marginilor ascutite. Inainte de a aplica vopseaua germana de calitate, rezistenta la caldura de pana la 850 grade Celsius, toate piesele sunt sablate pentru a garanta aderenta optima a vopselei. Elementele de ventilatie si manerele sunt prinse cu suruburi metalice. Acest lucru faciliteaza inlocuirea lor chiar si dupa ani intregi.

Singurul dezavantaj il vedem in faptul ca asemenea „sisteme” probabil chiar dureaza generatii.

Indiferent ca este vorba despre terasa sau gradina, hotel sau restaurant, catering sau Street Food Festival, folosind modelul JOE's Barbeque Smoker puteti pregati cate ceva pentru toate necesitatile si gusturile.

Modelele JOE's Barbeque Smoker sunt testate TUV si au marca Geprufte Sicherheit (GS). Distractie sigura la gratar pentru intreaga familie.

Date tehnice

  • Fabricat in Germania din otel gros rezistent la socuri termice si la uz indelungat
  • Greutate: 240 kg
  • Diametru aproximativ al tevii/tubului/butoiului: 60 cm
  • Lungime: 195 cm
  • Latime: 90 cm
  • Inaltime: 180 cm
  • Suprafata gratarului: camera de gatit de 98 cm x 49 cm si camera de ardere de 48 cm x 49 cm
  • Grosimea peretelui: 5 mm
  • Grila pentru gratar: otel inoxidabil de 5 mm
  • Grile camera de foc: otel inoxidabil de 10 mm
  • Plita de gatit pe capacul camerei de foc
  • Termometru metalic pe camera de gatit
  • 2 rafturi frontale extinse de otel pentru front de lucru
  • 1 raft inferior pentru depozitare (spatiu de depozitare a lemnului de foc)
  • Cadru sudat ferm
  • Suport pentru maner: otel de 5 mm
  • Suport pivotant pentru brat
  • Doua roti metalice masive Wild West de 16"
  • Vatrai/Colector de cenusa
  • Spatiu de depozitare: plasa de metal
  • Gratarul este preasamblat paletizat si se livreaza cu transportator dedicat

METODE DE GATIRE

Pe gratar (90-160 grade C)

Focul arde in camera de foc atasata lateral si puteti pregati preparate delicioase la o temperatura scazuta. Utilizati lemn de fag ori de cate ori este posibil. Lasati deschis capacul camerei de foc si rezultatul este unic. Gata cu alimentele uscate, gata cu fumul dat de arderea grasimilor, plus ca nu este necesara intoarcerea alimentelor pe gratar, acestea vor avea un gust aparte si vor fi extrem de suculente.

Gatire indirecta pe grill (160-300 grade C)

Pregatiti alimentele „ca pe gratar”, dar in lateral (cu capacul camerei de foc inchis), la o temperatura foarte ridicata.

Afumare (60-90 grade C)

Jarul este utilizat in acelasi mod ca si in cazul gatirii pe gratar, cu exceptia faptului ca toate orificiile de evacuare sunt inchise si se genereaza mult fum. Prin selectarea tipului de lemn puteti determina intensitatea fumului si implicit gustul alimentelor.

Gatire pe grill (160-300 grade C)

Jarul (lemn sau carbune) este situat chiar sub alimentele care urmeaza sa fie preparate la gratar.

Pe foc direct

Puteti pregati tot felul de preparate in oale, tigai si cratite pe plita, in camera de gatit si pe gratar. In gama noastra de accesorii veti gasi o selectie bogata de articole traditionale din fonta Lodge.

BRAND: JOE's Barbeque Smoker  | SKU: JS-33753  | PRODUCT ID: 2385  | EAN: 4250033102387
Tip alimentare
Carbune
Capac
Da
Capacitate gatire (nr. persoane)
18 persoane
Culoare
Negru
Gratar sau plita din
Otel
Greutate (Kg.)
240 Kg
Material
Otel
Numar de gratare
4
Tip
Gratar carbune
Suprafata de gatire (cm)
48 x 49
98 x 49
Brand originar din
Germania
Termometru
Da
Produs
Mobil
Troller (roți transport)
Da
Lungime
195 cm
Latime
90 cm
Inaltime
180 cm
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
Delamode (paletizat)
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da
The RIGHT WAY to manage a fire on an offset smoker
The RIGHT WAY to manage a fire on an offset smoker

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă