
- -400,00 lei
- Livrare gratis
- -17%
Sună: 0724 862 861
Afumatoarea mare, solida American BBQ Springfield Activa 11230, ofera in plus fata de clasicul „American Look“ mult mai multe caracteristici practice si piese prelucrate de inalta calitate. Zona traditionala pentru afumat ofera o preparare delicioasa diferitelor tipuri si variante de gratar. Indiferent daca doriti sa frigeti sau sa afumati peste, legume din carne etc., veti gasi gustul potrivit pentru toata lumea cu acest produs adevarat ACTIVA. Nu veti pierde placerea speciala pentru gratar sau afumat utilizand carbune, brichete, rumegus sau aschii de lemn potrivite. Ca atare, puteti da frau liber ideilor dvs. de pregatire a unui gratar.
Fabricat din otel vopsit si lacuit pentru rezistenta la caldura mare, gratarul American BBQ Springfield Activa 11230 este ideal pentru dumneavoastra deoarece aveti doua actiuni cu un singur echipament (pregatire carne la gratar si/sau afumare carne, peste, coaste, carnati, slanina, sunca).
Nu e cine stie ce, dar isi face treaba moderat, daca ai rabdare.
PRO:
Spatiu mare in afumatoare, 5 rafturi, carlige pt carnati, usor de transporat prin gradina
CONTRA:
Semineul de foc nu are destula ventilatie si stinge focul imediat cum pui capacul cu tirajul la maxim, a trebuit sa tai 2 bucati de tabla si sa dau 8 gauri pt a patrunde cum trebuie oxigen.
Pt modul afumatoare, poti folosi in mod corect doar primele 2 rafturi de sus, incepand cu raftul 3, temperatura este prea mare si deja e grill, nu mai e bbq. Temperatura intre rafturi intre primul de sus si primul de jos este de 60-70 de grade Celsius, am masurat fiecare raft in timpul afumatorii cu 3 sonde. inaltimea intre rafturi este prea mica daca le folosesti pe toate 5, nu ai loc de manevra sau sau pui sos-uri deloc.
Daca folosesti semineul doar pt gratar, spatiul este destul de mic, face fata la un gratar de 4-6 persoane maxim. Tabla este foarte subtire, imbinarile sunt proaste, scapa fum peste tot, iar manerul de la afumatoare este instabil.
Nu recomand amatorilor de bbq, este dificil de mentinut o temperatura constanta datorita semineului prost ventilat si dimensionat.