

Sună: 0724 862 861
Deși era sâmbătă am reușit să procur grătarul dorit, ajutat de sfaturile utile ale reprezentantului firmei. Mulțumiri pentru răbdare și profesionalism.
Adrian Bunoiu 12/03/2020
Imi doream de multa vreme un ceaun olandez din fonta, cu capac. Sunt foarte multumit de servicii si calitatea ceaunului.
Dan Mihalache 06/03/2020
Grill Market își propune să fie un partener de încredere în piața de produse destinate petrecerii timpului în aer liber, alături de familie și prieteni și, în acest sens, ce tip de produs este mai potrivit pentru astfel de activități dacă nu grătarul […]
Gama de aschii de lemn de la Landmann ii permite pasionatului de gratare in aer liber sa adauge arome deosebite alimentelor gatite pe orice tip de gratar cu carbuni sau gaz. Adaugati o mana de aschii de lemn la carbuni sau brichete chiar inainte de a pune alimentele pe gratar sau pur si simplu puneti-le intr-o tava pe care o asezati peste arzatorul cu gaz. Pentru rezultate optime, gatiti cu capacul gratarului inchis sau, la modul ideal, folositi o afumatoare. Deoarece pungile pot fi resigilate, puteti folosi doar atatea aschii cate sunt necesare o data. Utilizarea aschiilor de lemn nu presupune niciun fel de complicatii si va adauga noi arome mancarii si un plus de divertisment experientei dvs. la gratar.
Pot fi folosite pe orice gratar cu capac sau cu afumatori. Pur si simplu tineti la inmuiat in apa aschiile de lemn timp de cateva ore sau, de preferinta, peste noapte, scurgeti-le bine si adaugati-le direct pe carbunii incinsi sau in cutia de afumare, pentru a conferi o aroma extraordinara alimentelor. In general, cu cat aroma lemnului este mai puternica, cu atat timpul de afumare se recomanda sa fie mai scurt, si invers. Pentru rezultate si mai bune, turnati apa in care ati inmuiat aschiile de lemn in tava de scurgere a grasimilor in loc sa o aruncati. Folositi aschii umede pentru o aroma mai intensa sau aschii uscate pentru un gust mai rafinat, observatie valabila pentru toate tipurile de carne, peste si legume.