
Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
- -9,00 lei
- Outlet
- -20%
Orar magazin - Șos. Gheorghe Ionescu-Sisești nr. 226, Sect. 1
Luni-Vineri: 1000-2000 | Sâmbătă: 1000-1600
Sună: 0724 862 861
Deși era sâmbătă am reușit să procur grătarul dorit, ajutat de sfaturile utile ale reprezentantului firmei. Mulțumiri pentru răbdare și profesionalism.
Adrian Bunoiu 12/03/2020
Imi doream de multa vreme un ceaun olandez din fonta, cu capac. Sunt foarte multumit de servicii si calitatea ceaunului.
Dan Mihalache 06/03/2020
Grill Market își propune să fie un partener de încredere în piața de produse destinate petrecerii timpului în aer liber, alături de familie și prieteni și, în acest sens, ce tip de produs este mai potrivit pentru astfel de activități dacă nu grătarul […]
Setul de afumare cu lemn comprimat COOK IN WOOD contine patru bucati, fiecare cu arome distincte pentru afumare: migdale, piersici, citrice si masline, cantarind fiecare aproximativ 200 de grame. Fiind unul dintre cele mai inovatoare produse de afumare de pe piata, este ideal pentru afumarea la cald si la rece pe gratarele cu carbuni, pe cele cu gaz, pe gratarele electrice si in cuptoarele profesionale. Fabricat din lemn mediteranean precum migdala, piersica, citrice si maslin, acest produs ofera o experienta de afumare unica si versatila.
Seturile de afumare din lemn comprimat COOK IN WOOD sunt realizate din lemn 100% natural, selectat, fara alte componente. Fabricat din aschii de lemn sau rumegus fara aditivi, fiecare set masoara 6 cm x 4 cm x 8 cm. Lemnul provine din arbori mediteraneeni din Spania si Portugalia, asigurand o calitate ridicata si arome distincte. Aceste blocuri de lemn comprimat ofera un accesoriu natural si aromat preparatelor dvs. pregatite prin afumare.
Pentru a utiliza seturile COOK IN WOOD de afumare cu lemn comprimat, potrivite pentru toate tipurile de gratare cu carbuni sau cu lemne, incepeti prin a aprinde focul de carbuni sau lemne. Odata ce carbunele este fierbinte, asezati lemnul comprimat deasupra. Acesta va incepe in curand sa fumege, iar utilizarea gratarelor cu capac este recomandata pentru a pastra fumul aromat. Daca nu aveti un capac, acoperiti produsele cu folie de aluminiu pentru a impiedica evacuarea fumului.
In cazul cuptoarelor profesionale, asezati lemnul comprimat de afumare la aceeasi inaltime cu mancarea, nu direct pe carbune, mai ales la temperaturi de peste 700°C, pentru a evita ca acesta sa se arda prea repede. De asemenea, poate fi asezat si acolo unde focul nu este foarte puternic.
Pentru afumarea la rece cu lemn comprimat COOK IN WOOD, lasati lemnul sa arda cu flacara pana se aprinde. Apoi, puneti-l pe gratar sau in locul dorit, aranjati alimentele deasupra si acoperiti-le. Lasati sa se afume timp de aproximativ 3-4 ore. Aceasta metoda asigura faptul ca alimentele absorb aromele bogate si distincte conferite de lemnul comprimat, imbogatindu-va astfel creatiile culinare cu fiecare utilizare.
Specificatii: