Gazebo VEGA L.295 l.295 H.270 negru/gri - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Doar online
  • -745,00 lei
  • Livrare gratis
  • -30%

Gazebo VEGA L.295 l.295 H.270 negru/gri

2.483,00 lei
299
1.738,00 lei Reducere 30%
rating Niciun review
TPW53000
Nou
Cantitate
Stoc furnizor
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Serviti masa in natura, fiind totodata protejati de razele puternice ale soarelui sau de adierile vantului. Pavilionul din gama Vega este alegere perfecta pentru a completa modul de amenajare a spatiului din mediul exterior. Asezati sub pavilion o masuta cu scaune sau o canapea, iar zilele petrecute in aer liber, alaturi de cei dragi, vor fi momentele dvs. preferate. Acesta este confectionat din structura de otel vopsita in camp electrostatic, iar perdelele si copertina sunt realizate din poliester cu protectie impotriva umezelii si razelor UV.

Pavilion Vega. Serviți masa în natură, fiind totodată protejați de razele puternice ale soarelui sau de adierile vântului. Pavilionul din gama Vega este alegere perfectă pentru a completa amenajarea din mediul exterior. Așezați o măsuță cu scaune sau canapea, iar zilele petrecute în aer liber, alături de cei dragi, vor fi momentele voastre preferate. Acesta este confecționat din structură de oțel vopsită în câmp electrostatic, iar perdelele și copertina realizate din poliester cu protecție împotriva umezelii și razelor UV. Dimensiuni: L. 295 x l. 295 x H. 270 cm.Material: oțel, poliester.Culoare: negru, gri.
BRAND: Maison Mex  | SKU: TPW53000  | PRODUCT ID: 4420  | EAN: 5949364912961
Brand originar din
China
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă