Lada izoterma cu roti Coleman Xtreme 58l - 2000037213 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
Ridicare din magazin: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Livrare gratis

Lada izoterma cu roti Coleman Xtreme 58l - 2000037213

299
950,00 lei
rating Niciun review
2000037213
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Lada frigorifica cu roti Coleman Xtreme 58l - 2000037213
Cu rotile sale supradimensionate pentru toate terenurile, aceasta lada frigorifica de inalta performanta de 58 de litri este conceputa pentru a transporta cu usurinta cantitati mari de alimente si bauturi, precum si pentru a le mentine rece pana la cinci zilei. Stratul izolator este spuma poliuretanica injectata eficient termic, partile subtiri ale acestei lazi frigorifice asigura o izolare maxima cu spatiu de depozitare sporit, astfel incat sa puteti transporta mai mult in timp ce ocupa mai putin spatiu in masina.
O pereche de manere rabatabile permit ridicarea lazii, in timp ce manerul solid asigura transportarea lazii cu usurinta pe cele doua roti robuste. Ambele seturi de manere se pliaza pentru depozitare compacta.
Capacul este izolat si este suficient de puternic pentru a fi folosit ca un scaun care poate transporta pana la 113 kg si are, de asemenea, patru suporturi pentru pahare incastrate
Cand este gol, orice lichid poate fi scurs fara a inclina racitorul printr-un canal de scurgere rezistent la rugina.
Caracteristici:
- capacitate: 58 L
- greutate: 7.1 kg
- material izolatie: PU
- material exterior: HDPE
- retentie gheata: pana la 4 zile
- dimensiuni interioara(cm): 46 x 25 x 36 cm
- dimensiuni exterioare (cm): 70 x 40 x 46 cm

 Garantie 24 luni
Suport pentru pahare pe capacul lazii:
Capacul este prevazut cu 4 suporturi pentru pahare


Manerele sunt gandite astfel incat sa nu preseze pe material


Capacul poate fi utilizat ca si scaun
Constructia lazii permite utilizarea capacului ca si scaun, greutate utilizator pana in 113 kg


Eficienta sporita:
Cand un racitor intra in contact cu o podea fierbinte, caldura este transferata direct la racitor.
Daca racitorul este ridicat de pe sol, caldura este transferata prin aerul din spatiu (aerul este un izolator excelent).
Coolerul are doua picioare integrate, rotunjite, oferind spatiul perfect pentru ca aerul sa curga.
Cercetarile indica faptul ca cea mai eficienta forma de performanta pentru o racitoare este sferica, deoarece acest lucru nu este practic,am inclinat colturile modelelor selectate pentru a imbunatati si mai mult performanta.

Izolatie suplimentara din PU premium:
Spre deosebire de alti producatori, racitoarele rigide Coleman sunt izolate cu izolatie din poliuretan (PU). PU este un izolator foarte dens si excelent care umple intreaga cavitate interna a racitorului,
fara a lasa goluri de aer si astfel imbunatatind eficienta sa de izolare.
Testele ample de la Coleman au aratat ca pierderea de racire de la racitoarele rigide este de 30% prin partea superioara si, de asemenea, de 30% prin baza.
Cele mai recente modele Coleman au o izolatie sporita in aceste zone particulare, impreuna cu o izolatie redusa pe partile laterale.
Rezultatul acestor modificari este nu numai imbunatatirea performantei de racire, ci si reducerea dimensiunilor exterioare si cresterea volumului interior.
O forma noua si eficienta sporita
Cand un racitor intra in contact cu o podea calda, caldura este transferata direct de la podea la frigider si reduce eficienta racitorului. Coleman a inclus picioare modelate in designul modelelor sale mai noi de racitoare rigide,
separand baza racitorului de podea si crescand fluxul de aer.
Acest flux de aer actioneaza ca o forma suplimentara de izolatie, incetinind transferul de caldura de la podea si imbunatatind astfel performanta racitoarelor.
Cercetarile suplimentare au dus, de asemenea, la rotunjirea colturilor racitorului, inca o data aceasta schimbare de forma a crescut fluxul de aer si a imbunatatit si mai mult performanta acestora.

Atentie:
Lazile frigorifice nu sunt frigidere, ele au propietatea de a pastra temperatura interioara cu un anumit numar de grade sub temperatura mediului ambiant cu ajutorul inlocuitoarelor de gheata sau a cuburilor de gheata. 

BRAND: Coleman  | SKU: 2000037213  | PRODUCT ID: 3752  | EAN: 3138522118778
Brand originar din
SUA
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Nu
Premium
Da

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă