Gratar pe gaz si carbuni Activa Combo II 19760, arzatoare din inox, gratare din fonta - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
Ridicare din magazin: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Livrare gratis

Gratar pe gaz si carbuni Activa Combo II 19760, arzatoare din inox, gratare din fonta

299
3.699,00 lei
rating Niciun review
19760
Nou

Necesită montaj
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Uneori, confortul unui grill pe gaz este un avantaj extraordinar, alteori preferam savoarea pregatirii alimentelor pe foc de carbuni. Datorita grillului Activa Combo II nu mai trebuie sa faceti compromisuri. Acest gratar generos ca dimensiuni este alimentat cu gaz, dar are si o componenta de pregatire a alimentelor pe foc de carbune. In functie de alimentele preparate, dar si de dispozitie si de frecventa procesului de gatire, puteti alege una sau alta dintre componente sau utilizarea lor in paralel. Ca sa fie perfect, acest grill dispune si de un arzator lateral care este ideal pentru pregatirea sosurilor, garniturilor sau bauturilor.

Componenta de grill pe gaz este prevazuta cu trei arzatoare moderne din otel inoxidabil cu apartoare de protectie, care orienteaza grasimile catre un rezervor special. Mancarea va fi intotdeauna pregatita in mod sanatos, fara elementele daunatoare pe care le genereaza grasimea care se arde. Arzatoarele sunt actionate confortabil prin aprinderea electronica integrata. Grillul este echipat, in plus, cu un gratar din fonta de inalta calitate, compus din doua parti, cu o suprafata emailata care integreaza un gratar cu insertie circulara detasabil, ce sustine cu succes tigaia de tip wok sau alte accesorii.

Componenta de ardere cu carbuni este alcatuita, de asemenea, dintr-un gratar emailat, de inalta calitate, cu o parte frontala rabatabila (proiectata pentru a introduce carbunii). Ambele parti ale grillului includ si un raft rabatabil, care este potrivit pentru gatirea indirecta a legumelor sau a carnii sau pentru incalzirea alimentelor deja preparate pe grill. Grillul este prevazut cu un capac emailat de calitate superioara, cu manere mari din otel inoxidabil si cu termometre incorporate, cu mai multe rafturi de depozitare, cu suporturi de gratar integrate, cu un spatiu de depozitare dispus sub gratar si cu acces prin usa din fata. Pentru transportarea sa cu usurinta, grillul este echipat cu patru roti. Spre deosebire de multe alte gratare, acesta este prevazut deja cu toate componentele necesare pentru conectarea unei butelii de gaz.

Activa Combo II 19760 permite pregatirea simultana a alimentelor pe gaz si pe carbune. Componenta de grill pe gaz ofera posibilitatea de aprindere usoara, un control optim al temperaturii, precum si eficienta sporita si viteza de gatire. La randul sau, gustul unic, tipic alimentelor pregatite pe gratar, este asigurat doar de folosirea carbunilor. Combinarea celor doua metode va ofera posibilitati nelimitate de gatire a alimentelor la nivel de perfectiune si depinde doar de dumneavoastra pentru care optati.

Gratarul Activa 19760 Combo pentru gatire cu gaz si carbuni va corespunde asteptarilor oricarui utilizator care cauta perfectiunea gustului in cazul alimentelor pe care le pregateste. Posibilitatea de gatire simultana pe gaz si pe carbuni va permite sa valorificati la maxim fiecare dintre cele doua metode de gatire, care se va transpune in gustul unic al meselor pregatite astfel.

Constructia robusta din otel este stabila si durabila. Stratul exterior de vopsea asigura protectia optima la coroziune. Cele patru roti de transport – dintre care 2 roti sunt pivotante – permit deplasarea si instalarea cu usurinta a gratarului.

Grillul Activa 19760 Combo II pentru gaz si carbuni este o combinatie unica de performanta si calitate. Materialele de productie sunt de inalta calitate si toate detaliile au fost rafinate cu atentie. Modelul oferit reprezinta o alegere excelenta pentru multi ani de aici incolo, timp in care va va incanta cu gustul excelent al meselor astfel gatite.

  • Gratar realizat din materiale de inalta calitate
  • Constructie robusta din otel tratat special
  • Confort in preparea mancarurilor pentru pana la 16 persoane
  • Design sofisticat
  • Rafturi laterale generoase
  • Capac dublu din otel inoxidabil la ambele gratare
  • 3 arzatoare din inox cu durata mare de viata (putere totala de 10,5 Kw; 3,5 Kw per arzator)
  • Arzator lateral de 3,5 Kw pentru pregatirea sosurilor sau a garniturilor
  • Aparatoare de flacara pentru a proteja de scurgerile de grasimi
  • Tava pentru scurgerea grasimilor
  • Gratar suspendat emailat detasabil pentru gatire indirecta: 62 x 18 pt. gaz si 43 x 18 cm pt. carbune
  • grile din fonta emailata cu insertie rotunda ce permite utilizarea accesoriilor optionale (o tigaie wok de exemplu)
  • Termometru in capac atat la grillul pe gaz cat si la gratarul pe carbune
  • Aprindere electronica
  • Dulap mare cu manere din otel inoxidabil si rafturi inferioare pentru depozitare
  • Intensitatea reglabila a focului (reglarea lina a inaltimii camerei de ardere cu ajutorul unei parghii)
  • Ventil pentru reglarea tirajului
  • Mobilitate cu ajutorul celor 4 roti din care 2 pivotante blocabile si 2 mari pentru transport facil
  • Set furtun si regulator pentru conectarea la butelia de gaz
  • Dimensiuni colet: 119 x 62 x 72,5 cm
  • Construit cu atentie la detalii

BRAND: ACTIVA  | SKU: 19760  | PRODUCT ID: 1822  | EAN: 4260056086236
Tip alimentare
Carbune
Aprindere
Electronica
Capac
Da
Capacitate gatire (nr. persoane)
16 persoane
Culoare
Negru
Gratar sau plita din
Fonta
Otel emailat
Greutate (Kg.)
73.6 Kg
Material
Inox
Numar de arzatoare
4
Numar de gratare
4
Putere totală (kW)
14 kW
Putere arzatoare (kW)
3.5 kW
Putere arzător lateral (kW)
3.5 kW
Tip
Gratar carbune
Gratar pe gaz
Suprafata de gatire (cm)
42 x 43
62 x 43
Brand originar din
Germania
Termometru
Da
Produs
Mobil
Troller (roți transport)
Da
Lungime
162 cm
Latime
72 cm
Inaltime
118 cm
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă