Gratar pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque Smoker 16 inci Longhorn JS-33950 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

Ridicare din magazin: GRATUIT
Delamode (paletizat): GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • -1.000,00 lei
  • Livrare gratis
  • -8%

Gratar pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque Smoker 16 inci Longhorn JS-33950

12.999,00 lei
299
11.999,00 lei Reducere 8%
rating Niciun review
JS-33950
Nou

Necesită montaj
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata online cu cardul Plata in rate (pana la 12 rate fara dobanda) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plata Plata cu carduri cadou prin : Sodexo, Edenred, Up Romania

Nici pe departe comparabil cu un gratar obisnuit: gratarul pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque Smoker, de calitate superioara, este un sistem de gratar cu care puteti frige, praji, afuma, coace alimente sau gati atat direct, cat si indirect.

Versiunea extinsa cu o zona mai mare pentru gratar, ofera mai mult spatiu pentru vasele de gatit si pentru prepararea garniturilor. In plus, aceasta versiune, formata dintr-un cadru cu doua compartimente sudate, este echipata cu doua rafturi frontale si cu un raft mai mare pentru lemnele de foc. Suprafata de gatit este atasata la camera de foc.

Gratarul deosebit de stabil, cu roti solide din fier, va va oferi o experienta autentica de gen. Afumatoarea cu aspect rustic impresioneaza prin multe detalii practice, cum ar fi o suprafata deosebit de mare de gatit, trei zone de depozitare, o camera de foc solida din fier, o plita deasupra camerei de foc sau un termometru din metal cu care este echipata camera de gatit, astfel incat sa puteti obtine cu usurinta rezultate excelente la gratar si experiente gustative unice. Datorita peretilor grosi din otel afumatoarea pastreaza caldura deosebit de mult timp. Cu ajutorul termometrului integrat, puteti urmari oricand temperatura din interior. Puteti face foc cu lemn sau cu carbuni.

Aspectul special la gratarul pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque este sistemul ingenios cu doua camere, care face posibila reducerea timpului de gatire. La temperaturi de 90 pana la 130 de grade Celsius, alimentele sunt gatite indirect pe o perioada mai lunga de timp.

Nu veti mai avea problema grasimii care se scurge in foc si arde – va propunem o experienta culinara sanatoasa pentru intreaga familie.

Calitate pentru generatii intregi – acest aspect este evident si in ceea ce priveste materialul de fabricatie. Joe's BBQ Smoker a fost fabricat manual din otel gros, sablat si acoperit cu o vopsea rezistenta la caldura, de inalta calitate.

Manopera de inalta calitate si designul bine gandit sunt evidente in multitudinea detaliilor. Rotile au fost taiate din teava de fier, ceea ce asigura un nivel deosebit de ridicat de stabilitate, si concentricitatea fara cusur a rotilor.

Cu aceste sisteme de gratar puteti coace, afuma si gati obtinand un gust de neegalat. Chiar si zeii gratarului, precum Joe Davidson – fondatorul „Oklahoma JOE“ si de 3 ori campion mondial la gratar –, fac gratare cu JOE's Barbeque Smokers si sunt entuziasmați de JOE's Barbeque.

Otelul este prelucrat si indreptat manual, astfel incat sa nu existe riscul de ranire din cauza marginilor ascutite. Grilele pentru gratar sunt complet taiate din teava si asadar perfect rotunde. Inainte de a aplica vopseaua germana de calitate, rezistenta la caldura de pana la 850 grade Celsius, toate piesele sunt sablate pentru a garanta aderenta optima a vopselei. Elementele de ventilatie si manerele sunt prinse cu suruburi metalice. Acest lucru face usor schimbul chiar si dupa ani.

Singurul dezavantaj il vedem in faptul ca aceste „sisteme” probabil chiar dureaza generatii.

Indiferent ca este vorba despre terasa sau gradina, hotel sau restaurant, catering sau Street Food Festival, la JOE's Barbeque Smoker veti gasi ceva pentru fiecare nevoie.

Modelele JOE's Barbeque Smoker sunt testate TUV si au marca Geprufte Sicherheit (GS). Distractie sigura la gratar pentru intreaga familie.

  • Fabricat in Germania din otel gros rezistent la socuri termice si uz indelungat
  • Suprafata camera de gatit 100 x 39 cm
  • Suprafata camera de foc 48 x 39 cm
  • Plita de gatit pe capacul camerei de foc
  • Dimensiuni 195 x 85 x 165 cm
  • Greutate 200 Kg.
  • Galeata de scurgere si vatrai incluse
  • Termometru bimetalic pe camera de gatit
  • Suport pentru maner 5 mm
  • Grosime otel corp gratar 6,35 mm
  • Grosime otel grile zona de gatit 6 mm
  • Grosime otel grile zona de ardere 16 mm
  • 2 rafturi frontale extinse de otel pt. front de lucru
  • 1 raft inferior pentru depozitare (spatiu de depozitare a lemnului de foc)
  • Suport maner pentru brat pivotant
  • Cadru sudat ferm
  • Doua roti metalice masive Wild West 16" (406 mm)
  • Suport pentru maner (otel) 5 mm
  • Instructiuni detaliate de utilizare furnizate (carte de bucate)
  • Gratarul este preasamblat paletizat si se livreaza cu transportator dedicat

METODE DE GATIRE

Pe gratar (90-160 grade C)

Focul arde in camera de foc atasata lateral si puteti pregati preparate delicioase la o temperatura scazuta. Utilizati lemn de fag ori de cate ori este posibil. Lasati deschis capacul camerei de foc si rezultatul este unic. Gata cu alimentele uscate, gata cu fumul dat de arderea grasimilor si fara sa fie necesara intoarcerea alimentelor pe gratar, acestea vor avea un gust aparte si vor fi extrem de suculente.

Gatire indirecta pe grill (160-300 grade C)

Pregatiti alimentele „ca pe gratar”, dar in lateral (cu capacul camerei de foc inchis), la o temperatura foarte ridicata.

Afumare (60-90 grade C)

Jarul este utilizat in acelasi mod ca si in cazul gatirii pe gratar, cu exceptia faptului ca toate orificiile de evacuare sunt inchise si se genereaza mult fum. Prin selectarea tipului de lemn puteti determina intensitatea fumului si implicit gustul alimentelor.

Gatire pe grill (160-300 grade C)

Jarul (lemn sau carbune) este situat chiar sub alimentele care urmeaza sa fie preparate la gratar.

Pe foc direct

Puteti pregati tot felul de preparate in oale, tigai si cratite pe plita, in camera de gatit si pe gratar sau prin intermediul bratului pivotant situat deasupra camerei de foc. In gama noastra de accesorii veti gasi o selectie bogata de articole traditionale din fonta Lodge.

BRAND: JOE's Barbeque Smoker  | SKU: JS-33950  | PRODUCT ID: 2363  | EAN: 4250033100734
Tip alimentare
Carbune
Capac
Da
Capacitate gatire (nr. persoane)
18 persoane
Culoare
Negru
Gratar sau plita din
Otel
Greutate (Kg.)
200 Kg
Material
Otel
Numar de gratare
4
Tip
Gratar carbune
Suprafata de gatire (cm)
48 x 39
100 x 39
Brand originar din
Germania
Termometru
Da
Produs
Mobil
Troller (roți transport)
Da
Lungime
195 cm
Latime
85 cm
Inaltime
165 cm
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
Delamode (paletizat)
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da
The RIGHT WAY to manage a fire on an offset smoker
The RIGHT WAY to manage a fire on an offset smoker

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă