Minis Terios Sauvignon Blanc vin alb 0,75 litri, 13% alcool, recolta 2021 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Minis Terios Sauvignon Blanc vin alb 0,75 litri, 13% alcool, recolta 2021

299
49,00 lei
rating Niciun review
4841800000984
Consumul de alcool este interzis persoanelor cu vârsta sub 18 ani!
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Vinaria Minis Terrios a fost creata in anul 2013, in Chisinau, capitala Moldovei. A fost un proiect gandit spontan care, datorita entuziasmului si muncii neincetate a fondatorilor, s-a transformat dintr-o simpla schita desenata pe un servetel intr-o vinarie functionala in mai putin de 4 luni. Desi era aparent imposibil, primul vin, Merlot Minis Terrios 2013, a aparut pe piata Moldovei in anul 2014 si a fost primit cu bratele larg deschise de catre consumatorii locali. Strugurii din care este produs vinul sunt crescuti pe propriile plantatii, in satul Haragis, raionul Cantemir (regiunea sudica Valul lui Traian). Desi este una din cele mai mici vinarii din tara, produsele vinariei au fost deja exportate in state precum Romania, Canada, Japonia, Olanda etc.

„Minis terrios” inseamna mici terenuri cu caracter puternic, ce se transmite si oamenilor care le lucreaza, care produc acest vin si care il degusta cu placere. Pe langa bobitele alese cu grija, vinurile Minis Terrios contin o doza considerabila de pasiune, entuziasm si inspiratie, dar si numeroasele vise ale producatorilor de a face astfel lumea cu o bobita mai buna.

Sub deviza de pe eticheta „Admir lucrurile aparent imposibile”, Minis Terios Sauvignon Blanc este un vin parfumat si plin de viata. Aroma, gustul si post-gustul lui sunt intr-o armonie perfecta. Primul nas inunda cu parfum de flori de tei, multa miere si caise uscate, ideal echilibrat pentru gustul celor mai capriciosi la capitolul aciditate. Apoi vine un gust bogat, plin de tipicitate, completat de post-gustul energizant cu note minerale. Te trimite la mare sau intr-un camp proaspat cosit, in bataia vantului. Se asociaza culinar de minune cu fructe de mare si peste, branzeturi si cascavaluri fine.

Specificatii:
  • Soi: Sauvignon Blanc
  • Gust: Sec
  • Culoare: alb
  • Alcool: 12,5 %
  • Recolta: 2019
  • Regiunea: IGP Valul lui Traian
  • Tara: Republica Moldova
  • Temperatura: 6-8 grade C
BRAND: Minis Terrios  | SKU: 4841800000984  | PRODUCT ID: 4289  | EAN: 4841800000984
Culoare
Alb
Brand originar din
Moldova
Volum (litri)
0.75 l
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19
Cupaj
Nu
Gust
Sec
Soi struguri
Sauvignon Blanc
Regiune viticola
Codru
An recolta
2021
Alcool (%)
13.00%

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă