Spray pentru asezonarea fontei Lodge 237 ml L-Aspray

L-Aspray

Produs nou

Vasele de gatit de la Lodge au o durata de viata de generatii intregi, dar, ca in cazul oricarei mosteniri de familie, acestea au nevoie de ingrijire corespunzatoare pentru a-si pastra finisajul. Asezonarea este un proces continuu, care presupune utilizare, dar si intretinere adecvate, ajutandu-va astfel sa va bucurati de patina de culoare neagra care este neaderenta in mod natural.

Compania Lodge are bucuria de a perpetua mostenirea fondatorului Joseph Lodge prin spray-ul de asezonat. Lodge este cunoscuta pentru formele sale moderne, pentru liniile pline de gratie si pentru performanta legendara a vaselor sale de gatit, respectiv a tigailor din fonta Lodge, a ceaunelor olandeze, a plitelor din fonta si a gamei foarte diversificate de accesorii care sunt concepute pentru uzul general.

Mai multe detalii

89 RON

Acest spray de asezonat de la Lodge asigura procesul permanent de asezonare pe care-l presupune utilizarea vaselor de gatit si care va ajuta astfel sa va bucurati de patina de culoare neagra care este neaderenta in mod natural. Cu sprayul de asezonat de la Lodge veti lua decizia corecta in ceea ce priveste intretinerea vaselor de fonta sau din otel prin utilizarea sprayului cu ulei de canola 100% natural. Uleiul este lipsit de acizi grasi de tip trans si are un continut redus de acizi grasi saturati care sunt nesanatosi. Recipientul de aluminiu contine un saculet interior care previne contactul cu aerul si cu lumina pentru a mentine prospetimea uleiului si permite pulverizarea fara agenti de propulsie. Sprayul vine la un loc cu recomandarile de asezonare corespunzatoare. Sa ne punem pe treaba, asadar!

Protejati si imbunatatiti calitatea vaselor din fonta, cum ar fi cuptoarele olandeze, gratarele, tavile samd cu acest spray de asezonare. In utilizarea si ingrijirea adecvata a fontei recomanda utilizarea unui strat subtire de ulei vegetal dupa curatare.

Acest spray non-aerosol nu are aditivi si este potrivit pentru preasezonarea vaselor din fonta pentru urmatoarea utilizare.

  • Ulei de canola de puritate 100% – Fara aditivi alimentari sau agenti de propulsie
  • Capacul recipientului permite picurarea, curgerea uleiului sau pulverizarea lui
  • Recipientul de aluminiu reciclabil asigura protectia lichidului la aer si lumina.
  • Originea uleiului: Canada
  • Ambalat in SUA
  • 237 ml de ulei
Capacitate (litri)0.23 l
Caracteristici cheieAsezoneaza, Intretine
Diametru (cm)8 cm
Greutate (Kg.)250 g
MaterialFonta
Tara de origineSUA
Lungime (cm)8 cm
Latime (cm)8 cm
Inaltime (cm)22 cm
Transport11 RON
Garantie1 luna
Timp livrare1 zi lucratoare

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: