Vas pentru legume - Emile Henry 550034

550034

Produs nou

Vas pentru legume marca Emile Henry, 24 cm diametru, 2 l capacitate, fabricat din ceramica FLAME®.

Vasul special pentru legume de la Emile Henry va permite gatitul cartofilor, nucilor si a altor ingrediente la temperaturi mici, evidentiind aromele si pastrand valorile nutritive intacte. Fabricat din ceramica Flame®, poate fi folosit pe toate tipurile de plite: pe gaz, eletrice, inductie (cu discul special) si in cuptor.

Forma sa sferica ajuta la distribuirea uniforma a caldurii. Va recomandam intoarcerea acestuia la fiecare 15 minute astfel incat legumele dumneavoastra sa fie moi si usor crocante la exterior.

Mai multe detalii

275,00 lei


Ceramica FLAME® dezvoltata in laboratoarele Emile Henry rezista pana la temperaturi de 500° C si reuneste toate beneficiile vaselor din ceramica de cea mai buna calitate care se pot pune pe flacara: gatit perfect, respect pentru ingrediente, gusturi/arome bine pastrate.

Emailul folosit la finisarea vasului il protejeaza de zgarieturi și ciobiri (poti taia direct pe vas fara ca produsul sa se zgarie) facand posibila spalarea lui in masina de spalat vase.

Mai usoare cu 30% decat alte produse pentru gatit din metal, vasele Flame® pot fi folosite atat la flacara cat si in cuptor, inclusiv la microunde. Se pot pune direct din frigider sau congelator, in cuptor fara sa se strice, si apoi, imediat pe masa.

Sunt durabile rezistand la socuri mecanice puternice si mentin caldura mancarii timp indelungat.

CapacDa
Capacitate (litri)2 l
Diametru (cm)24 cm
GamaCookware
InductieNu
Transportgratuit
Garantie24 luni
Timp livrare1 zi lucratoare