Set profesional de 4 unelte pentru gatit la gratar cu husa transport Camp Chef CC-KSET5 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Livrare gratis

Set profesional de 4 unelte pentru gatit la gratar cu husa transport Camp Chef CC-KSET5

299
299,00 lei
rating Niciun review
CC-KSET5
Nou
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania
Setul profesional de unelte pentru gatit la gratar de la Camp Chef contine toate accesoriile importante de care aveti nevoie pentru gratar.

Cu ajutorul spatulei pentru gratar, puteti intoarce alimentele pregatite pe gratar rapid si usor. Hamburgerii si alte alimente delicate de manevrat pot fi intoarse dintr-o singura miscare, fara a se rupe. Marginile sunt tesite, ceea ce va ajuta si sa separati intre ele alimentele pregatite pe gratar.

Pentru a intoarce felii de carne, carnati, mici sau alte alimente de felul acestora aveti la dispozitie si un cleste de gratar foarte rezistent. Echipat cu o zona de prindere ondulata si cu maner ergonomic, clestele se tine confortabil in mana si este usor de manevrat.

Setul include si un cutit Santoku din otel inoxidabil. Puteti utiliza acest cutit universal pentru taierea carnii, a legumelor sau a altor feluri de mancare.

Setul este completat de o lingura mare cu varful aplatizat, ceea ce o face perfect pentru ceaunele olandeze, dar si pentru servirea anumitor feluri de mancare.

Pentru a putea stoca ustensilele de gratar cu usurinta si intr-un mod care sa economiseasca spatiu, setul vine cu o geanta de depozitare/transport, practica, in care fiecare ustensila isi are locul ei.

Specificatii:

  • Setul contine: o spatula de 18 cm, un cutit Santoku de 18 cm, un cleste de gratar multifunctional, o lingura cu capatul aplatizat, o husa de transport/depozitare.
  • Material: otel inoxidabil
BRAND: Camp Chef  | SKU: CC-KSET5  | PRODUCT ID: 2523  | EAN: 033246212913
Material
Inox
Otel
Numar de piese
5
Tip
Set
Brand originar din
SUA
Produs
Mobil
Garantie
12 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Nu

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă