Sezlong MENORCA L.66 l.210 H.35 antracit - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Doar online
  • -2.309,00 lei
  • Livrare gratis
  • -50%

Sezlong MENORCA L.66 l.210 H.35 antracit

4.618,00 lei
299
2.309,00 lei Reducere 50%
rating Niciun review
HGD14006
Nou
Cantitate
Stoc furnizor
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Sezlong Menorca. Acordati importanta necesara terasei si gradinii dvs. de acasa incluzand un sezlong din gama Menorca, pe care sa va petreceti timpul liber in tihna, la soare. Sezlongul este realizat din structura din lemn de teak, sezutul si spatarul fiind confectionate din textilina fina cu protectie impotriva radiatiilor UV. De asemenea, include perna din tesatura Nanotex cu protectie impotriva umezelii si a decolorarii. Pregatiti-va spatiul de odihna si de voie buna de acasa cu acest sezlong confortabil pe care sa va bronzati la soare.

Șezlong Menorca. Acordați importanța necesară terasei și grădinii voastre de acasă incluzând un șezlong din gama Menorca, pe care să vă petreceți timpul liber în tihnă, la soare. Șezlongul este realizat din structură din lemn de teak, șezutul și spătarul fiind confecționate din textilină fină cu protecție UV. De asemenea, include pernă din țesătură Nanotex cu protecție împotriva umezelii și a decolorării. Pregătiți-vă spațiul de odihnă și voie bună de acasă cu acest șezlong confortabil pe care să vă bronzați la soare.Dimensiuni: L. 66 x l. 210 x H. 35 cm.Material: lemn teak, textilină, țesătură Nanotex.Culoare: antracit.
BRAND: Maison Mex  | SKU: HGD14006  | PRODUCT ID: 4401  | EAN: 5949161547359
Brand originar din
China
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă