Tava din fonta pentru copt figurine peste 39 x 14 x 3 cm Lodge L-5PP3 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Tava din fonta pentru copt figurine peste 39 x 14 x 3 cm Lodge L-5PP3

299
179,00 lei
rating Niciun review
L-5PP3
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania
La fel ca toate produsele Lodge, tava este realizata din fonta turnata dintr-o singura bucata, fara email, si este conceputa pentru 5 delicatese in forma de peste. Tava de la Lodge are 39 x 14 x 3 cm. Forma este gandita sa reziste toata viata.

Tava Lodge, realizata din fonta, pentru incalzire lenta si uniforma, va va ajuta sa gatiti deserturi delicioase, cu o crusta minunata, data de posibilitatea de gatire uniforma, specifica fontei. Este preasezonata din fabrica cu ulei vegetal pentru un strat de protectie natural, usor de curatat. Spalati-o manual, cu apa calda si putin detergent de vase, uscati-o bine cu prosoape de hartie sau textile si acoperiti-o cu un strat subtire de ulei vegetal dupa fiecare spalare, pentru a-i pastra stratul de asezonare si a o proteja de umiditate. Desi detergentul de vase nu este contraindicat, luati in considerare faptul ca vasele de gatit din fonta ating o temperatura de circa 200 de grade Celsius in 4 minute la foc mediu si sunt sterile la circa 100 de grade Celsius. Nu se recomanda sa o introduceti in masina de spalat vase, sa folositi detergenti puternici si bureti de curatare metalici, deoarece indeparteaza asezonarea naturala. Cu cat gatiti mai mult, cu atat acest strat de asezonare devine mai eficient si mai antiaderent. Daca intretineti si chiar refaceti asezonarea, vasele dvs. de gatit pot rezista 100 de ani sau mai mult, spre deosebire de straturile de protectie chimica antiaderenta, care nu pot fi reparate, ceea ce limiteaza mult durata de viata a vaselor de gatit. Fara protectie la umiditate, fonta poate rugini, dar nu va speriati, problema este foarte usor de remediat. Curatati rugina, clatiti vasul, uscati-l cu hartie si ungeti-l cu putin ulei vegetal.

Specificatii:

  • Material: fonta preasezonata din productie cu ulei vegetal 100% natural
  • Dimensiuni: 39 x 14 x 3 cm
  • Culoare: negru
BRAND: Lodge  | SKU: L-5PP3  | PRODUCT ID: 3219  | EAN: 0075536375205
Culoare
Negru
Material
Fonta
Brand originar din
SUA
Lungime
39 cm
Latime
14 cm
Inaltime
3 cm
Garantie
12 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19
Necesita asamblare
Nu

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă