Mini bar gradina graphite Keter Breeze Cool Bar - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Doar online
  • Livrare gratis

Mini bar gradina graphite Keter Breeze Cool Bar

299
564,00 lei
rating Niciun review
249421
Nou

Necesită montaj
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Mini bar gradina graphite Keter Breeze Cool Bar cu aspect modern indeplineste functie dubla, astfel incat poate fi utilizat atat ca racitor de bauturi, cat si ca masa pentru servirea bauturilor, gustarilor si a prepratelor culinare. Imbinand designul cu functionalitatea, mini barul este o solutie practica pentru prezentarea si servirea bauturilor si gustarilor la petrecerile in aer liber din gradina, de pe terasa sau la piscina, pentru a te bucura de momente unice alaturi de familie si prieteni.

Partea inferioara de dimensiuni generoase serveste drept o galeata uriasa pentru gheata, cu rolul de racire a sticlelor de bere, vin, limonada si racoritoare, in timp ce partea superioara se poate regla la inaltimea ideala pentru a oferi un spatiu generos pentru servirea preparatelor culinare.

Mini barul Keter Breeze este dotat cu un racitor cu perete dublu si dop de scurgere pentru eliminarea excesului de apa, pentru o curatare usoara. De asemenea, mini barul completeaza perfect seturile de mobilier de gradina Keter.

Mini barul Keter Breeze  este realizat din material plastic de culoare graphite, cu durabilitate ridicata si rezistenta la raze UV si intemperii. Polipropilena nu necesita mentenanta, stratul de suprafata nu se exfoliaza si nu isi pierde culoarea in contact cu factorii externi, astfel incat va puteti bucura de acest produs de la un sezon la altul. Este usor de intretinut, se poate curata cu o laveta moale, cu apa calduta si detergent.

Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. De asemenea, culorile produselor pot varia in functie de luminozitate si display-ul dispozitivului de pe care afisati imaginile produselor prezentate pe site.

Detalii produs

  • Dimensiunile produsului [cm]: 83.5 x 40.5 x 52 (extensibil pana la 74)
  • Dimensiunile ambalajului [cm]: 84.7 x 42.4 x 39.6
  • Greutate neta [kg]: 10.88
BRAND: Keter  | SKU: 249421  | PRODUCT ID: 3657  | EAN: 7290112634474
Material
Plastic
Tip
Carucior servire
Brand originar din
Israel
Produs
Mini bar
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă