Ansamblu de joaca Smoby Adventure Car - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Doar online
  • Livrare gratis

Ansamblu de joaca Smoby Adventure Car

299
1.113,00 lei
rating Niciun review
7600840205
Nou

Necesită montaj
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Ansamblul de joaca Smoby Adventure Car ofera numeroase activitati de joaca pentru cei mici, astfel incat se pot bucura de noua masina moderna cu tobogan inclus, incepand de la primele 18 luni. Copiii isi vor dezvolta imaginatia, dar si spiritul de aventura si vor porni intr-o calatorie imaginara cu ajutorul masinii care include tobogan, o cheie, volan rotativ, claxon ce emite sunete, precum si patru roti, astfel incat vor avea impresia ca pot conduce cu adevarat un automobil.

In timp ce unul dintre micuti va deveni un adevarat sofer, celalalt se poate distra alunecand pe toboganul cu suprafata lina de 1.5 m. Toboganul cu structura puternica este prevazut cu scara cu trepte antiderapante, precum si cu manere ergonomice pentru siguranta celor mici. Pentru bucuria copiilor, in zilele calde de vara puteti atasa un furtun pe partea superioara a toboganului, pentru efect de cascada. De asemenea, masina multifunctionala include sub capota un spatiu pentru depozitarea nisipului si a jucariilor. Capacul de protectie permite ca nisipul sa fie protejat de vant sau ploaie.

Ansamblul de joaca este realizat din plastic rezistent la intemperii si raze UV, astfel incat culorile vibrante nu vor pierde stralucirea in timp. De asemenea, acesta prezinta margini rotunjite, pentru protectia micutilor in timpul jocului.

Produsul este fabricat in Franta.


Detalii produs

Varsta recomandata: 18 luni - 5 ani

Dimensiuni produs: 233 x 68 x 91 cm

Dimensiuni ambalaj: 120 x 40 x 75.2 cm


 

BRAND: Smoby  | SKU: 7600840205  | PRODUCT ID: 3607  | EAN: 3032168402058
Brand originar din
Franta
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă